El Barça busca les semifinals de la fase final de la Lliga Endesa

El Barça busca les semifinals de la fase final de la Lliga Endesa

Un triomf asseguraria les semifinals i el primer lloc del grup per als de Pesic (18:30h, Movistar Deportes)

El Barça s’enfronta aquest dimarts de revetlla de Sant Joan, a les 18:30h i en directe per Movistar Deportes, al Retabet Bilbao Basket en la que serà la quarta jornada de la fase final de la Lliga Endesa. Els de Pesic són els líders del grup amb un balanç de 3-0 i un quart triomf asseguraria les semifinals i el lideratge del grup amb un partit per disputar-se.

El rival

Ha guanyat un dels tres partits disputats –ha superat el Tenerife i ha caigut contra el Baskonia i el Joventut- i compta amb una plantilla molt compensada. Els pivots Balvin i Lammers són dels dels jugadors més destacats i incisius de l’equip que entrena Álex Mumbrú, que compta també amb homes molt perillosos com Rafa Martínez, Rousselle, Sergio Rodríguez, Serron, Rigo o l’exblaugrana Sulejmanovic.

El Barça

Afronta el partit amb el repte de seguir sumant victòries i d’aquesta manera assegurar el primer objectiu, el d’arribar a les semifinals. Per aconseguir-ho els de Pesic hauran de mostrar una gran versió durant els 40 minuts contra un rival amb molts registres. El tècnic serbi té a la seva disposició els 16 jugadors que van viatjar a València i haurà de decidir qui son els 12 escollits per a aquest quart partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut