El Camp Nou s'incorpora com un dels escenaris del Cruïlla XXS

El Camp Nou s'incorpora com un dels escenaris del Cruïlla XXS

Sopa de Cabra, Nil Moliner, Els Amics de les Arts i Ismael Serrano són alguns dels artistes que actuaran aquest estiu.

El FC Barcelona i Cruïlla han arribat a un acord per celebrar tot un seguit de concerts a l’estadi del Camp Nou aquest estiu. Ja s’han confirmat diferents actuacions per a la segona quinzena de juliol, amb artistes de la talla de Sopa de Cabra, Nil Moliner, Els Amics de les Arts, Ismael Serrano, Fuel Fandango, Viva Suecia i León Benavente. Més informació dels concerts i venda d'entrades a www.cruillabarcelona.com.

Els concerts al Camp Nou formaran part del Cruïlla XXS, el cicle de concerts organitzat per Cruïlla durant l’estiu a una sèrie d’espais emblemàtics de Barcelona. En aquest cas, el públic gaudirà dels concerts en un entorn doblement atractiu i imponent com és l’estadi del FC Barcelona.

Els concerts tindran un aforament de 800 persones, que es repartiran per diverses zones de la grada de l’estadi. Es mantindrà la distància social requerida per als grans esdeveniments i totes les mesures de seguretat sanitària.

En paraules de Teresa Basilio, delegada de Cultura de la Junta Directiva del Club: “Al FC Barcelona estem molt satisfets de poder allotjar un festival amb el prestigi i el seguiment del Cruïlla XXS i, encara més, en les circumstàncies excepcionals que estem vivint”. Teresa Basilio també ha destacat que “el fet que el Camp Nou pugui convertir-se en un dels escenaris d’aquesta edició ens ajuda a posar en valor la vocació cultural que també forma part de l’essència del Barça”.

Per la seva banda, Jordi Herreruela, director del Cruïlla, ha declarat que “dos dels principals actors socioculturals de Barcelona s’uneixen en el moment actual, i ho fan perquè comparteixen uns valors”. Herreruela també ha volgut recordar que, a dia d’avui, un concert al Camp Nou és una oportunitat única per als artistes i també per al públic. “És la primera vegada en la història que el Camp Nou s’obre a un cicle de concerts”, ha recordat Jordi Herreruela, que ha expressat el seu desig que Cruïlla i Barça puguin continuar col·laborant en el futur en l’àmbit social i cultural.

El FC Barcelona s’implica novament en l’activitat cultural de la ciutat i ho fa en un moment en què la col·laboració dels principals actors de Catalunya és clau per al manteniment de l’economia i la cultura del país. Obrint la porta d’un gran escenari com el Camp Nou a concerts de petit format i a promotors locals, el Barça torna a demostrar el compromís social i cultural que el fa ser més que un club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut