Braithwaite:

Braithwaite: "Tinc ganes d'enfrontar-me al Leganés, sé com juguen"

El davanter danès ha parlat en la prèvia de el partit davant el seu exequip, i ha afegit que "marcar el meu primer gol amb el Barça va ser increïble"

El Barça-Leganés serà un partit especial ja que després de més de 100 dies, el conjunt blaugrana tornarà a jugar al Camp Nou. Però encara serà més especial per a Martin Braithwaite, que es veurà les cares davant el seu exequip. El davanter danès ha parlat de la retrobada davant els seus excompanys i també del seu primer gol com a blaugrana a Son Moix. A continuació, repassem les declaracions més destacades:

Primer gol com a culer

"Marcar el meu primer gol amb el Barça va ser increïble, és quelcom amb el que havia somiat i havia treballat molt per a això, estic molt content".

Tornar a jugar

"Tornar a jugar va ser un sentiment especial. Sense aficionats és molt diferent però em vaig sentir bé".

El Leganés

"Els conec, sé com juguen. Volem guanyar la Lliga així que hem de guanyar per seguir sumant".

"He parlat amb Kevin Rodrigues, és un gran amic meu. Tinc moltes ganes de jugar contra ells dimarts".

mini_Legans1-FCBarcelona2_pic_2019-11-23leganes-barcelona25

Records amb el seu exequip

"Recordo grans moments amb el Leganés, però em quedo amb quan vam guanyar contra el Sevilla al seu camp en un gran partit".

Partits contra el Barça

"El primer partit va ser difícil per al Barça, ens vam avançar i vam defensar bé però no va ser suficient per aconseguir la victòria. En el segon matx van ser molt superiors, ho van fer molt millor que nosaltres".

mini_FCBarcelona-CDLegans5-018FinalCopadelRei20192020SANTIFAST_pic_sgv_4195

Javier Aguirre

"Aguirre és un gran entrenador, tinc molt respecte per ell. Va arribar i sabia com volia jugar, què volia fer i va donar confiança als jugadors. Però el més important per a mi és l'aspecte humà, entén que els futbolistes són persones per davant de jugadors".

Jugar contra rivals que es juguen el descens

"És diferent, tu jugues amb pressió per guanyar la Lliga. Jo prefereixo jugar per guanyar un títol que no per aconseguir la salvació".

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut