Acord per a la renovació de Claudia Pina fins al 2023

Acord per a la renovació de Claudia Pina fins al 2023

La més jove a debutar amb el primer equip del Barça i Pilota d’Or del Mundial sub-17 ha estat la màxima golejadora del grup Nord de Reto Iberdrola amb el filial

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb la jugadora Claudia Pina per a la renovació del seu contracte, fins al 30 de juny del 2023. Properament, quan la situació sanitària ho permeti, tindrà lloc l’acte oficial de signatura del nou contracte que lligarà la futbolista amb el Club, amb la presència del directiu Xavier Vilajoana.

Pina, de 18 anys, és un altre emblema del planter femení, on ha participat en totes les categories. Té el rècord de precocitat en el debut de la secció, des que es va professionalitzar el 2015. Es va estrenar a la Lliga amb 16 anys, 5 mesos i 2 dies.

Des d’aleshores, la davantera de Montcada i Reixac ha disputat 23 partits amb el primer equip, en els quals ha marcat 5 gols. Tot i la seva joventut, en les dues últimes temporades ja ha portat a terme dinàmica de primer equip, alternada amb actuacions del filial. De fet, en la present temporada ha estat la màxima realitzadora del grup Nord de la Reto Iberdrola amb 15 dianes en 16 jornades jugades.

Claudia Pina és internacional en totes les categories inferiors de la selecció espanyola. Hi va viure el seu gran moment el 2018, quan es va proclamar subcampiona del món sub-20 i campiona del món sub-17, una fita sense precedents en el combinat espanyol femení. La blaugrana va ser la Pilota d’Or i la Bota d’Or del torneig.

La frase de Claudia Pina

“Soc molt feliç de poder anunciar que segueixo al FC Barcelona, com a mínim, durant tres anys més. Des que vaig arribar al Club el meu únic objectiu ha estat créixer i evolucionar i només tinc paraules d’agraïment per a tots aquells que ho han fet possible. Prometo tornar-ho amb treball i esforç.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut