Pau Bargalló, l’home MVP!

Pau Bargalló, l’home MVP!

El jugador blaugrana és escollit el millor jugador de l’OK Lliga per tercera vegada

Pau Bargalló és l’home MVP! El jugador blaugrana ha estat escollit MVP de l’OK Lliga 2019-20, segons ha informat la Federació Espanyola de Patinatge. És la tercera vegada que obté aquest guardó, després d’haver-ho fet la campanya 2016-17 (també va ser MVP de la Copa) i el curs 2018-19. Per tant, ara revalida el reconeixement fundat el 2010 i es converteix en el primer jugador que en suma tres. “Aquest premi em fa feliç, però està clar que el més important és aconseguir els objectius col·lectius.” “Qualsevol dels meus companys es mereix el premi igual o més que jo.”

En el seu quart curs al Barça, Bargalló ha continuat demostrant la seva capacitat de lideratge dins la pista, en la qual ha assumit un rol important en la creació de joc, i en què ha donat fins a 26 assistències de gol. A més, ha fet un pas endavant en la faceta golejadora, arribant al seu millor registre de 32 dianes en la competició domèstica. Tot plegat, en només 24 partits disputats.

Bargalló no va poder jugar la primera jornada a Riazor (2-1) per lesió, però després ja no s’ha perdut cap jornada, entrant en el cinc inicial en 24 ocasions.

En una entrevista realitzada durant el confinament, el jove de 26 anys va expressar que “em sento molt còmode amb aquest sistema de joc, amb tots els companys i el cos tècnic". Des de casa, també va aprofitar per ensenyar les seves habilitats amb l’estic i la bola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut