Rakitić: “Cal estar al màxim en aquests dos mesos de competició”

Rakitić: “Cal estar al màxim en aquests dos mesos de competició”

El migcampista croat ha mirat cap al futur més immediat, però també ha recordat el passat quan ha parlat sobre la final de Berlín del 2015

Ivan Rakitić té al cap els dos mesos de competició que queden. No obstant això, també té present un passat ple d'èxit: la final de la Champions de Berlín 2015. En una entrevista a Marca, el 4 del FC Barcelona ha recordat la seva primera campanya com a blaugrana: el gol a la final davant la Juventus i el triplet.

Al davant, dos mesos de competició

“Cal estar al màxim en aquests dos mesos, tenim una gran oportunitat i volem aprofitar-la.”
 
“Hi ha un abans i un després del virus, això està clar. Venim de passar-ho malament i de treballar individualment a casa; ara venen els partits a porta tancada, serà tot molt diferent.”
 
“Estem treballant bé, hi ha un ambient fantàstic al vestidor.”
 
“Tant de bo puguem aixecar els dos títols. Treballem amb aquesta idea i crec que és possible. Ho volem fer.”

En el seu primer any de blaugrana, el triplet

“Aquest triplet, el gran partit que vam fer, una gran temporada... va ser impressionant. Avui encara ho recordo tot: el que va passar abans de la final, el partit en si, el gol, el postpartit... Van ser dies inoblidables.”

Berlín, un record inesborrable

“Sempre tindré la final de Berlín molt ben gravada a la meva ment, i en la de tota la meva família.”

mini_2015-06-06 JUVE - FCB_001
Rakitic, al minut quatre, va obrir el marcador en la final davant la Juventus. Una gran contribució per aixecar la seva primera Champions

El grup del 2014-15

“Érem molt forts i vam anar creixent. Hi havia una sensació de superioritat i de fortalesa tan potent, que ens provocava el desig de seguir jugant i de no parar.”
 
“La virtut més gran va ser la barreja entre els jugadors nous que vam arribar amb molta fam i l'experiència i classe que ja hi havia en el grup. I això es va ajuntar amb un gran míster que coneixia tots els detalls i ho sabia portar tot.”

“Ens vam adonar que si no treballàvem l'un per l'altre i no estàvem al cent per cent, tot era molt més difícil.”

Messi, Suárez i Neymar

“Va ser una gran alegria veure jugar aquest trident, gaudir i acompanyar-los en cada moment.”
 
“Era per gaudir-lo... i molt. Es veia la preocupació en els rivals; no sabien per on havien de defensar més, si per l'esquerra, la dreta o pel centre, perquè érem capaços de fer moltes coses.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut