La sèrie documental del Barça ‘Matchday’ s'estrena a les plataformes de vídeo ByteDance a la Xina

La sèrie documental del Barça ‘Matchday’ s'estrena a les plataformes de vídeo ByteDance a la Xina

El primer episodi s'estrena aquest divendres, 5 de juny, a les plataformes de ByteDance Toutiao, Douyin i Xigua Vídeo.

ByteDance, companyia de tecnologia líder que opera una gamma de plataformes de contingut, incloent-hi Douyin –versió xinesa de Tik Tok– i Toutiao, estrena  Matchday en les seves plataformes de contingut a la Xina. La sèrie documental creada per Barça Studios inclou imatges mai vistes abans de la vida quotidiana del primer equip.

Els fans xinesos disposaran dels vuit episodis de la sèrie, de 45 minuts cada un, centrats en vuit partits clau jugats durant la temporada 2018-2019.  En el rodatge d’aquesta producció les càmeres de televisió van tenir un accés sense precedents al vestidor del primer equip, al mateix temps que van poder captar moments quotidians en la vida de jugadors com Leo Messi, Luis Suárez, Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Arthur Melo o  Arturo Vidal.

Matchday es va estrenar a Europa i al Japó el 29 de novembre a través de Rakuten TV i recentment es va emetre a l'Amèrica Llatina i el Canadà a través de Netflix. Ara, els aficionats de la Xina tindran l'oportunitat de seguir els jugadors del primer equip a través dels alts i baixos viscuts al llarg de la temporada 2018-19.

La sèrie ha estat produïda per Barça Studios, que ara centralitza tota la creació, producció i comercialització de contingut audiovisual del FC Barcelona i ja està treballant en la segona temporada de la sèrie.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut