Rakitic:

Rakitic: "Tenia moltes ganes d'entrenar amb els companys"

El croat ha parlat del retorn als entrenaments en una videotrucada amb el pilot de Moto GP, Marc Márquez. No t'ho perdis!

El migcampista blaugrana, Ivan Rakitic, i el pilot català de Moto GP, Marc Márquez, han parlat aquest dilluns en una videotrucada a través del canal de Youtube del FC Barcelona. Els dos cracs han comentat diversos temes d'actualitat, com la tornada als entrenaments o el futur retorn a la competició, a més d'enfrontar-se a unes divertides preguntes. A continuació, repassem les declaracions més destacades de el croat:

Retorn als entrenaments grupals

"Avui era el primer entrenament en grups de 10 i ha anat molt bé. Estava amb moltes ganes de poder sentir-me futbolista de nou i deixar de banda els entrenaments individuals".

"A l'equip teníem moltes ganes d'entrenar en grup i poder fer coses més concretes. Ha anat bé, amb molt bon ritme i ara toca seguir endavant".

"Tenia ganes de poder fer rondos, no haver de passar la pilota a un mur sinó a un company. Sentir la gespa... l'adrenalina es nota una altra vegada".

El retorn de la Bundesliga

"Hem vist diversos partits de la Bundesliga. He parlat amb excompanys d'Alemanya: l'altre dia vaig parlar amb Neuer i Perisic, del Bayern, i ells ens porten força avantatge".

"És bonic veure que han pogut tornar, ens emociona a tots. Fa una mica de pena veure com queda tot sense públic i les banquetes amb metres de distància entre un i altre, però ha tornat el futbol i ha anat tot molt bé. Tant de bo puguem també tornar nosaltres".

Els controls al futbol

"El més important és la salut. Ha canviat molt tot amb el temps, l'esport amb els anys va millorant. Tot està millor organitzat i preparat, mai ens falta de res, i nosaltres només hem de preocupar-nos per entrenar i no d'altres coses".

Pilotar en Moto GP?

"Jo no em pujaria en una moto a 300 quilòmetres per hora. M'agrada veure-ho però dominar-la com en Marc és molt diferent al que es veu pel carrer. Dóna molt de respecte veure-ho. L'adrenalina et menja la por i el respecte, però per a això has de valer, no pot fer-ho qualsevol".

Competir per tot el món, com a Moto GP

"Poder representar el club arreu del món seria bonic, ajuntar a tota l'afició i l'afecte de tots els països. Però seria més complicat el dia a dia amb la família".

El pilot Marc Márquez també ha comentat que "hem començat a entrenar amb el tema físic poc a poc i pot ser que al juliol puguem començar una altra vegada la competició, però depèn de com evolucioni tot, ja que viatgem per diferents països i és difícil coordinar- tot". A més, ha explicat que "com visc amb el meu germà, hem pogut entrenar junts i això sempre va bé, et dóna motivació".

Si vols gaudir de la videotrucada completa, aquí tens el vídeo!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut