La Barça Residency Academy, membre fundador de l’MLS Elite Player Development

La Barça Residency Academy, membre fundador de l’MLS Elite Player Development

Aquesta escola del FC Barcelona situada a Arizona ha creat aquesta nova competició en el futbol base nord-americà

Després de tres anys de vida, la Barça Residency Academy US (Arizona) ja és considerada com una de les millors escoles de futbol dels Estats Units d’Amèrica. La darrera fita aconseguida per aquesta acadèmia situada a la ciutat de Casa Grande ha estat la seva implicació com a membre fundador de l’MLS Elite Player Development, la nova màxima categoria del futbol de base nord-americà.
 
Aquesta nova competició anual reuneix als 65 millors clubs dels Estats Units i el Canadà, que en total sumen a més de 8.000 jugadors de les categories inferiors, i que també comptarà amb la posada en marxa d’una plataforma que faciliti la creació de jugadors de màxim nivell i al mateix temps millorar el nivell tècnic dels seus entrenadors.
 
Això suposa un gran impuls per al projecte Barça Academy als Estats Units, on el FC Barcelona compta amb un total d’11 centres (la Barça Residency Academy US, les Barça Academy PRO de Miami i Nova York i les Barça Academy d’Austin, Charlotte, Chicago, Columbus, Nashville, Northern Virginia, Orlando i San Diego), on la intenció és la de seguir creixent i que més acadèmies del Club al país puguin formar part de la màxima divisió.

2.11-min

Des de la seva posada en marxa la temporada 2017-18, la Barça Residency Academy US ha destacat perquè el 100% dels seus jugadors han aconseguit, quan es graduen, una beca universitària o signen un contracte amb un club professional, destacant per exemple els casos de Julián Araújo (Los Angeles Galaxy) o Matthew Hope (Shalke 04). En aquestes temporades, la seva major fita ha estat la tercera posició aconseguida per l’equip Sub-17 a la Development Academy de fa dues temporades, convertint-se a més en l’únic equip no filial d’un club MLS en classificar-se per als quarts de final de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut