Obre la nova botiga 'online' de la Barça Store del Camp Nou

Obre la nova botiga 'online' de la Barça Store del Camp Nou

Promocions especials amb descomptes que poden arribar fins al 40% en una àmplia selecció de productes i un descompte exclusiu per als socis del 10% en tota la resta d’articles

El FC Barcelona obre, a partir d’aquest dijous 7 de maig, la seva nova botiga online de la Barça Store del Camp Nou a través del seu enllaç store.fcbarcelona.com, amb l’objectiu de posar a l’abast dels socis i aficionats tots els productes que es troben normalment a les botigues del Barça i possibilitar-ne l'adquisició en línia.

En aquesta plataforma es poden trobar tant les equipacions oficials del Barça com col·leccions exclusives, amb diferents línies de roba esportiva de carrer, així com un ampli ventall de complements i accessoris 100% Barça.

Promocions especials i descomptes per als socis

Un dels grans atractius que presenta l’obertura d’aquesta plataforma online és la d’oferir una important promoció de descomptes especials fins al 40% per a tothom, en una àmplia selecció de productes que estan clarament identificats i que presenten uns preus molt avantatjosos. Entre aquestes promocions s’inclou la primera, segona i tercera samarreta del primer equip de futbol d’aquesta temporada, entre altres articles.

En aquesta nova botiga online de la Barça Store del Camp Nou, els socis, a més de poder aprofitar les promocions que ofereixen un descompte de fins al 40%, també disposen d’un 10% de descompte en la compra de la resta de productes.

Aquest descompte de soci no és acumulable a les promocions especials.

Clau i codi personal

Per poder gaudir del descompte del 10% sobre la seva compra, els socis hauran d’accedir a la plataforma store.fcbarcelona.com i fer efectiva l’adquisició dels articles que desitgin. A l’hora de confirmar el pagament es demanarà la certificació de la condició de soci amb la clau i el codi personal.

Podeu accedir a la botiga 'online' de la Barça Store del Camp Nou des de l'enllaç següent:

Enviaments

Actualment, aquesta botiga online disposa de dos mètodes de tramesa. En el moment de finalitzar la compra, es podrà escollir entre les dues opcions que es mostraran amb els costos de cadascuna.

Estàndard: Es lliuren els articles oficials en un termini de 2-3 dies hàbils a partir de la confirmació de la comanda. Aquest servei és gratuït per a una compra superior als 95 €. Si no arriba a aquesta quantitat té un cost de 5,95 €, que s’inclou en el preu final de la compra.

Exprés: Es lliuren els articles oficials en un termini de 24 hores a partir de la confirmació de la comanda (només és aplicable a les comandes que es facin de dilluns a divendres, abans de les 15.00 h). Aquest servei té un cost de 9,95 € que s’inclou en el preu final de la compra.

Canals d’atenció

Davant de qualsevol dubte o consulta, la pàgina disposa, a la part superior, d’un apartat d’ajuda destinada a orientar sobre les prestacions de la botiga online de la Barça Store del Camp Nou. A part d’això, també es disposa d’un telèfon d’atenció gratuït (932 750 095), des d’on s’oferirà tot tipus d’indicacions i ajuda per moure’s per la botiga online i adquirir els productes desitjats.

En aquests moments en els quals les botigues estan tancades físicament a causa de l’estat d’alarma que viu el país, el Club continua treballant per fer arribar el FC Barcelona allà on els seu seguidors i seguidores ho demanin, i de ben segur que l’obertura d’aquesta nova botiga online és una eina que ajudarà també a mantenir aquest vincle entre el FC Barcelona i els seus socis i aficionats.

La nova botiga online de la Barça Store del Camp Nou ja es troba activa a tot el territori espanyol, a excepció de les Canàries, Ceuta i Melilla, que s'incorporaran properament, i a partir del 21 de maig amplia la seva presència a tots els països d'Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut