“Mare, tant de bo algun dia pugui ser com ets tu”
Ofert per

“Mare, tant de bo algun dia pugui ser com ets tu”

Amb motiu del Dia de la Mare, Dídac Plana rep una sorpresa molt especial i el millor consell matern possible: “Amb treball i esforç, tot arriba”

Dídac Plana ha rebut una agradable sorpresa virtual amb motiu del Dia de la Mare. El porter del primer equip s’esperava una entrevista convencional quan, de sobte, ha aparegut la seva mare per plantejar-li algunes preguntes de caire més íntim. La trobada ha deixat algunes lliçons de vida i ha tornat a deixar clar que la dita “Qui té una mare, té un tresor”, és una veritat com un temple.

Amb treball i esforç, tot arriba

En la part més emotiva de la conversa, Dídac ha agraït els valors que li ha inculcat la seva família. “Si soc qui soc és gràcies a tot el que m’heu ensenyat a casa”, ha dit el porter del primer equip, que ha posat un èmfasi especial en una frase que li va ensenyar la seva mare i que s’ha convertit en el seu lema vital. “Sempre m’has dit que amb treball i esforç, tot arriba i sempre penso en aquesta frase perquè, en el meu cas, s’ha demostrat que és veritat”, ha confessat Dídac. “Ets el meu referent i tant de bo algun dia pugui ser com ets tu”, li ha dit el porter a la seva mare.

Per la seva banda, la mare de Dídac ha deixat clar que sempre ha tingut una fe cega en el seu fill. "Tenia claríssim que aconseguiries tot el que et proposessis a la vida, perquè ets treballador, responsable, lluitador, i sobretot, bona persona", li ha dit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut