La partida pendent de Ferrao

La partida pendent de Ferrao

El crac brasiler participa en una xerrada organitzada per la Fundació Barça i la Fundació d’Oncolologia Infantil Enriqueta Villavecchia i descobreix la seva afició comuna amb el Biel, un nen de Palamós d’onze anys que es recupera d'una malaltia greu

Ferrao ja té una nova cita marcada en vermell al seu calendari. És una partida a l’UNO amb el Biel, un nen d’onze anys de Palamós que es recupera d'una malaltia greu i amb qui comparteix la seva afició per aquest famós joc de taula. Els dos s’han desafiat amistosament durant la xerrada telemàtica que han mantingut organitzada per la Fundació Barça i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

Durant la conversa, el Biel ha confessat a Ferrao que li agrada més el bàsquet que no pas el futbol i que el seu ídol era Kobe Bryant. Els dos s’han explicat el seu dia a dia i han coincidit en la seva afició per jugar a l’UNO. “Aviat ens trobarem i veurem qui en sap més dels dos”, li ha proposat Ferrao. “I tant, però guanyaré jo!”, li ha contestat el Biel, que també ha explicat que una vegada ja va fer una partida al futbolí amb Jordi Alba durant una estada a Sant Joan de Déu.

Els jugadors de futbol sala col·laboren amb la Fundació

Durant aquests dies és habitual que jugadors dels diferents equips professionals participin en xerrades telemàtiques que organitza la Fundació amb nens i nenes amb problemes de salut. Diferents jugadors del Barça de futbol sala com és el cas de Ferrao, Lozano, Dídac i Esquerdinha ja han participat en aquesta iniciativa, que també compta amb la col·laboració de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

Ja fa dues temporades també que el Barça de futbol sala participa en el projecte Nadal, és tot l’Any, del programa Benestar Pediàtric de la Fundació. El projecte té com a objectiu oferir un estímul positiu a través de diverses visites de jugadors als infants ingressats a diferents centres hospitalaris.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut