Vilajoana ja treballa amb el Femení i el Barça B

Vilajoana ja treballa amb el Femení i el Barça B

El directiu responsable manté contacte virtual amb representants dels dos equips, a qui ha manifestat el seu compromís personal

El passat 13 d’abril, Xavier Vilajoana, fins aleshores directiu responsable del futbol formatiu i La Masia, assumia també la responsabilitat del Futbol Femení, del Barça B i dels Juvenils en substitució de Maria Teixidor i de Silvio Elías. En aquest breu període de temps, Vilajoana ja ha establert converses tant amb representants del Femení com del Barça B.

En unes reunions mantingudes de forma virtual, el directiu ha pogut conèixer de primera mà la feina i les inquietuds del primer equip femení i del filial masculí, els quals comparteixen les ganes de tornar a la competició, a través de les veus dels respectius primers entrenadors i capitanes i capitans de cada conjunt. 

Xavier Vilajoana va transmetre el seu compromís personal tant amb l’aposta pel futbol femení com amb la política de planter del club. A més, es va interessar per l’estat d’ànim de les plantilles i va reiterar que, en aquests moments, el més important per a l’entitat és la salut dels esportistes. 

Així és com el directiu responsable va oferir la seva ajuda i disposició per tal de mantenir la bona línia traçada per ambdós equips abans de l’aturada per la crisi sanitària del coronavirus.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut