Lucas Mondelo i Alba Torrens conversen amb el Barça de bàsquet femení

Lucas Mondelo i Alba Torrens conversen amb el Barça de bàsquet femení

El seleccionador espanyol i l'alera de la selecció femenina han fet videoconferències amb els tècnics i l'equip cadet blaugrana, respectivament

Dues de les cares més reconegudes de la reeixida trajectòria de la selecció espanyola femenina de bàsquet han estat conversant, al llarg d'aquesta setmana, amb diferents membres del Barça de bàsquet femení. Es tracta del seleccionador espanyol, Lucas Mondelo, i de l'alera mallorquina de la selecció, Alba Torrens.

Conversa entre tècnics

Mondelo va reunir-se telemàticament amb els tècnics de la secció femenina del Barça per poder conversar sobre aspectes metodològics i parlar de la seva experiència com a seleccionador. El català va exposar amb els entrenadors del Barça CBS com prepara l'staff tècnic de la selecció (del qual forma part Isaac Fernández, entrenador del primer equip del Barça de bàsquet femení) les concentracions i les grans cites del calendari, a més de compartir la seva visió sobre espectes clau com la gestió de grup.

Alba Torrens, amb les cadets

D'altra banda, l'equip del Cadet A va poder conversar una estona amb Alba Torrens, que, mitjançant una videoconferència, va compartir la seva experiència com a jugadora professional en el món del bàsquet. Cal recordar que Torrens és jugadora de l'UMMC EKaterinburg, conjunt amb el qual ha guanyat tres de les seves cinc Eurolligues, a més de sumar dos Europeus (2017 i 2013), una plata olímpica (2016), una plata en el Mundial de Turquia (2014), i quatre bronzes (Mundial 2018, Mundial 2010, Europeu 2015 i Europeu 2009).

Alba Torrens
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut