Oriola i Lozano conversen a Instagram

Oriola i Lozano conversen a Instagram

El segon capità del bàsquet i Sergio Lozano, capità del Barça de futbol sala, han passat una estona divertida a Instagram Live

Pierre Oriola i Sergio Lozano, jugadors i capitans del primer equip de bàsquet i futbol sala respectivament, han compartit una bona estona en directe a través d’Instagram Live. Tots dos, bons amics, han compartit més de quaranta-cinc minuts amb l’afició, que ha anat interactuant amb ells.

La competició

“No sé com acabarà la situació, ens quedaven com a mínim 30 partits per jugar i ara mateix és complicat saber com i quan tornarem”, ha admès el de Tàrrega, que troba a faltar el dia a dia amb l’equip i també a tota l'afició del Palau Blaugrana.

Lozano, per la seva banda, ha explicat que “ens quedaven uns set partits de Lliga, a més del play-off, a banda de la Final Four de la Champions. Però el més important és poder superar aquesta situació que tenim ara”, ha explicat el 9 del Barça de futbol sala.

Els cinc històrics 

Quin és el 5 ideal del Barça de bàsquet per a Pierre Oriola? “Apostaria per Heurtel, Navarro, Mickeal, Mirotic i Norris. Poso a Thomas perquè jugo amb ell, però també hauria pogut posar Jasikevicius i Ricky Rubio a la posició de base”, ha assegurat Oriola.

Sergio Lozano també s’ha animat: ”Jasikevicius, Navarro, Bodiroga, Mickeal i Lorbek serien el meu cinc ideal de bàsquet”, ha dit, confessant que és un gran amant del bàsquet i que va a veure partits molt sovint.

Pel que fa al futbol sala, començant pel mateix Lozano, el capità ha estat clar: “Amb els que jo he jugat posaria Sedano, Jordi Torras, Ari Santos, Lin i Wilde o Ferrao en el lloc del pivot”. Oriola també ha dit el seu: “Sedano o Dídac Plana, Jordi Torras, Lozano, Ferrao i Wilde o Fernandao”.

No et perdis tota la conversa de dos amics blaugrana

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut