Suspeses les competicions estatals de bàsquet en cadira de rodes

Suspeses les competicions estatals de bàsquet en cadira de rodes

La Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitats Físicques (FEDDF) ho ha notificat als clubs dictaminant el final de les tres primeres divisions estatals

La Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitats Físicques (FEDDF) ha anunciat la suspensió de les “tres categories de la Lliga Nacional de Bàsquet en Cadira de Rodes”, a causa de la COVID-19.

D’aquesta manera, la Divisió d’Honor, la Primera Divisió i Segona Divisió es donen per finalitzades després que la “Comisió Delegada de la FEDDF, organitzadora de la lliga, adoptés aquesta decisió el passat divendres després de l’informe favorable de la Junta Directiva i d’un procés de consulta a tots els clubs”.

Classificació final

En aquest mateix comunicat, la federació notifica que, en el cas de Segona Divisió (on l’UNES Barça era líder del seu grup), la classificació final serà “la de l’última jornada de la lliga regular d’ambdós grups, a la qual s’aplica coeficients pels partits no disputats".

Pel que fa als ascensos, el comunicat explica que pugen a Primera Divisió els dos primers classificats de cada grup (BSR Vistazul, Sureste GC Santa Lucía, UNES FC Barcelona i Villa de Leganés BSR).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut