El Barça té una cura especial amb els socis de més edat

El Barça té una cura especial amb els socis de més edat

L’Àrea Social del Club contacta amb els senadors blaugrana i socis majors de 80 anys amb l’objectiu d’assistir-los i fer un seguiment del seu estat de salut i anímic durant la crisi

Un dels objectius de l’Àrea Social del FC Barcelona és mantenir durant el període d’estat d’alarma a causa de la pandèmia del coronavirus totalment atesos els seus socis i molt especialment els de més edat. Per aquest motiu, tot i tancar les seves instal·lacions del Camp Nou, s’han mantingut sempre operatius els canals telemàtics d’atenció, a través del telèfon gratuït per als socis 900 189900 o del correu electrònic oab@fcbarcelona.cat.

Per incrementar l’atenció a l’important col·lectiu de socis d’edat avançada, el Club també ha posat en funcionament el programa ‘T’Acompanyem a casa’, per poder contactar proactivament amb tots els senadors blaugrana i socis majors de 80 anys, amb l’objectiu d’informar-los, saber les seves inquietuds, assistir-los i fer un seguiment del seu estat de salut i anímic durant aquesta crisi. Aquest servei va dirigit a un col·lectiu format per 9.000 socis, sumant senadors i la resta de socis que superen els 80 anys.

Aquesta acció és una adaptació del programa ‘T’Acompanyem’, que en col·laboració amb la Creu Roja es dona des de fa anys a l’Estadi els dies de partit a tots aquells socis amb problemes de mobilitat.

L’equip que està prestant aquest servei pertany al departament d’atenció de l’Àrea Social, i està format per un grup de tècnics amb experiència en el tracte i atenció a la gent gran, gràcies també a l’experiència del Club en aquest col·lectiu a través de l’Oficina d’Atenció Especialitzada.

Amb aquest contacte, el Barça vol acompanyar els seus socis de més edat, conèixer la seva situació i oferir-se per a qualsevol consulta, amb la finalitat d’estar al seu costat i mantenir el contacte amb el Club. Durant els primers dies del servei, es va trucar al col·lectiu de senadors del Club, format pels mil socis de més antiguitat, i posteriorment s'ha passat a efectuar les trucades a la resta dels 9.000 socis majors de 80 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut