El número 103 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

El número 103 de la REVISTA BARÇA, ja disponible en format multimèdia

Tots els socis i sòcies poden accedir gratuïtament a aquesta versió de la publicació baixant-se l’aplicació FC BARCELONA REVISTA

El número 103 de la REVISTA BARÇA ja està disponible en format multimèdia. En aquesta edició el protagonista és Quique Setién, a qui veiem en portada davant d'un tauler d'escacs, una de les seves grans passions. L'entrenador del FC Barcelona se sotmet a una àmplia entrevista en què explica què significa per a ell el fitxatge pel FC Barcelona i quins són els reptes esportius que afronta en aquesta etapa. La publicació també s'aproxima al perfil personal i humà del càntabre i analitza la seva forma d'entendre el futbol, molt alineada amb l'estil Barça. Una anàlisi de les seves preferències tàctiques i un exhaustiu repàs a la seva trajectòria com a entrenador completen les pàgines dedicades al tècnic blaugrana.

Aquest número de la REVISTA BARÇA també s'endinsa en el perfil futbolístic de Martin Braithwaite, la recent incorporació al primer equip que arriba per reforçar la davantera i que s'ha convertit en el cinquè danès que vesteix la samarreta blaugrana. Les pàgines d'aquest número també recorden el premi Laureus atorgat a Messi, el desè aniversari de la consecució del sextet i la proesa aconseguida per Melanie Serrano, la jugadora de l'equip de futbol femení que més partits oficials ha disputat en la història del Club. L'inesperat adeu a l'esport de Víctor Tomàs, un dels mites de l'handbol barcelonista, és un altre dels temes destacats d'aquesta edició, que també dedica un reportatge a la nova estratègia digital de l'Entitat, basada en una innovadora proposta de continguts multiplataforma.

El format multimèdia de la revista manté la majoria de reportatges de l’edició impresa, però canvia completament la manera de presentar-los. Galeries de fotos, vídeos, efectes visuals i infografies de dades ajuden a completar els articles de forma amena i interactiva.

Com es pot descarregar l’APP de la ‘Revista Barça’?

Per accedir a la versió en format multimèdia els socis i sòcies han de descarregar-se gratuïtament l’aplicació FC BARCELONA REVISTA, disponible a Google Play per als dispositius Android i a Apple Store per als del sistema iOS. Per accedir a la publicació cal introduir la clau de soci i el codi personal i escollir l’idioma en què es vol llegir: català o castellà.

Passos que cal seguir: 

1.        Buscar l’app a Apple Store (iOs) o Google Play (Android).

2.       Cercar ‘FC Barcelona Revista’.

3.       Descarregar l’app (apareix nova icona a l’escriptori).

4.       Apareix pantalla de ‘login’ de socis.

5.       Introduir la clau de soci i el codi personal. Acceptar política legal i de privacitat.

6.       Apareix el quiosc. Es pot triar ‘seleccionar idioma’ a l’extrem superior dret.

 
Com es pot aconseguir la clau de soci i el codi personal?

La clau de soci és un número que es pot trobar en el carnet de soci i el codi personal o PIN és una clau que s’entrega en el moment de formalitzar l’alta de soci o que es pot recuperar en qualsevol moment per dues vies: els titulars poden fer-ho de manera presencial a l’OAB o a través del web del Club, accedint a l’apartat de socis, tràmits online i seguint els passos per obtenir el codi personal.

Per descarregar la revista només caldrà posar la clau i el codi una vegada, i si permetem que ens enviïn notificacions, ens enviaran una notificació ‘push’ cada vegada que hi hagi una actualització de la revista o es pugui descarregar un número nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut