Barça TV, present a totes les plataformes de televisió

Barça TV, present a totes les plataformes de televisió

Des d’aquest 31 de març el canal de televisió del Club també es podrà veure a Orange TV

Des d’aquest 31 de març el canal de televisió del Club estarà present a totes les plataformes de televisió després que Orange TV hagi incorporat la programació de Barça TV a la seva graella.

Una programació que també es veu alterada aquests dies com a conseqüència de la crisi provocada pel Covid-19. La falta d'actualitat esportiva, en quedar suspeses totes les competicions i la consigna de serveis mínims, provoquen que la graella d'aquestes setmanes s'alimenti de contingut d'arxiu. Mentre duri la situació actual, el canal del Club no produirà cap programa en directe però qualsevol notícia queda recollida en crawls informatius.

Frame connexions Hora B(1)

Aquestes circumstàncies especials que es viuen permeten recuperar molts dels millors partits i moments viscuts pel club blaugrana i la televisió també ha programat diversos dies temàtics. La setmana passada van tenir Cruyff o Messi com a protagonistes i aquesta setmana ho seran el Femení, el Clàssic, el futbol dels vuitanta o les seccions del Club. Tot per intentar fer més fàcil el confinament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut