Prèvia: Play-off de la Lliga Europea de Rocket League

Prèvia: Play-off de la Lliga Europea de Rocket League

L’equip blaugrana buscarà aquest diumenge guanyar el campionat europeu

El Barça jugarà aquest diumenge la fase de play-off de la Lliga Europea de Rocket League (RLCS). El conjunt blaugrana, tot i caure l'última jornada de la fase regular davant el TSM i el Mousesports, es va classificar com a sisè per a aquesta recta final del campionat que determinarà quin equip es coronarà com a campió d’Europa.

El camí per aconseguir el campionat

Els blaugranes hauran de superar fins a quatre partits davant els millors equips europeus per alçar-se amb el campionat. El Veloce Esports serà el rival dels blaugranes en el primer partit del diumenge a les 19.00 CET. En cas que el Barça superi el conjunt londinenc, al qual ja va guanyar a la fase regular, s’enfrontarà al Team Reciprocity o el Mousesports (20.00 CET), en funció del resultat del seu partit.

En cas de victòria, el Renault Vitality seria el rival a les semifinals (22.00 CET), un equip francès que arriba en plena forma després de liderar la fase regular de la competició amb vuit victòries i només una derrota. Certificar una nova victòria significaria passar a la gran final (23.00 CET) i tenir opció d’aixecar el primer títol europeu de la història de la secció.

Com és habitual, la retransmissió del play-off es farà a través del canal oficial de Twitch i YouTube de Rocket League i podreu seguir els partits del Barça a través del web del Club i dels nostres canals d’eSports @FCBeSports a Twitter i Instagram.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut