El Barça-Nàpols i el Barça-Leganés es jugaran a porta tancada

El Barça-Nàpols i el Barça-Leganés es jugaran a porta tancada

Els partits de Lliga de Campions i la Liga previstos pel 18 i 22 de març respectivament, es disputaran al Camp Nou a porta tancada

El Barça-Nàpols, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions i que s'havia de disputar el proper dimecres 18 de març, es jugarà sense públic. Aquesta decisió s'ha pres després de la reunió d'aquest dimarts al matí dels responsables del FC Barcelona i els del Govern de la Generalitat de Catalunya. El Club ha seguit les recomanacions de la Generalitat en aquesta reunió que ha tingut lloc a la seu del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

A més, cal recordar que dilluns, Giuseppe Conte, primer ministre d'Itàlia, va anunciar que la Sèrie A i totes les competicions domèstiques italianes queden suspeses fins, com a mínim, el 3 d'abril.

D'altra banda, la Liga ha comunicat oficialment que els partits de les properes dues jornades de Primera i Segona es jugaran a porta tancada, en prevenció davant l’augment dels casos afectats pel coronavirus. Aquesta decisió afectarà, com a mínim, a les jornades 28 i 29. Així doncs, el Barça jugarà a porta tancada contra el Mallorca a Son Moix, i contra el Leganés al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut