Victòries de prestigi dels quatre equips alevins

Victòries de prestigi dels quatre equips alevins

L’Aleví A, B, C i D van golejar a la Damm, el Badalona, el Cornellà i el Can Buxeres respectivament per seguir liderant les classificacions

BADALONA - JUVENIL B

Gol d’or (0-1)

El Juvenil B va sumar el 15è triomf de la Lliga després de vèncer al Badalona amb un solitari gol d’Arnau Sola (0-1, min 80). Tot i ser el clar dominador del partit, els blaugrana no van poder traduir les ocasions en gols. Sí ho va fer Sola per tal sumar tres punts vitals i mantenir l’estela del Sabadell, que també va vèncer en el seu duel contra el Vilaseca. D’aquesta manera, els d’Òscar López continuen en la segona posició amb 51 punts, dos menys que el conjunt arlequinat, líder amb 53. En el proper duel, el Juvenil B rebrà l’Escola Futbol Mataró, que ocupa la darrera posició de la classificació, diumenge 15 (12h).

CORNELLÀ - CADET B

Primera derrota del curs (1-0)

El Cadet B va veure frenada la seva espectacular ratxa d’imbatibilitat. Els de Marc Serra no havien perdut cap dels 19 partits que havien disputat fins ara -17 victòries i 2 empats- fins que el Cornellà, segon classificat, va poder derrotar-los per la mínima aquest cap de setmana. Va ser un enfrontament que es va decidir per un únic gol, el que va anotar Adrià Mora al minut 67. Tots dos equips van acabar amb un expulsat. El porter suplent blaugrana, Marc Dolz, serà baixa per la propera jornada en veure targeta vermella. El Barça va buscar l’empat, però el conjunt local es va defensar amb tot i va aconseguir endur-se els tres punts. Tot i la derrota, el Cadet B segueix líder amb un còmode avantatge de dotze punts. Els blaugrana rebran a la Escuela San Pedro San Pablo el proper dissabte 14 (12h).

INFANTIL B - EF BASE CALAFELL

Recuperen avantatge (2-0)

L’Infantil B no va fallar en el seu duel contra el Base Calafell. Els blaugrana van imposar-se i van aprofitar una nova ensopegada del Gavà, que va empatar per segona jornada consecutiva. Així, els d’Albert Puig van recuperar l’avantatge que van perdre fa unes setmanes: el coixí ara és de tres punts. Va ser una victòria treballada. Tot i el gol matiner de David Sáez (1-0, min 3), el Barça va haver de suar per poder sentenciar el matx i la victòria. Va ser Andrés Cuenca qui va firmar el segon i definitiu, ja a la segona meitat (2-0, min 58). En la propera jornada (dissabte 14, 17.25h), l’Infantil B visitarà el camp de la Rapitenca amb la intenció de mantenir el liderat una setmana més.

mini_2020-03-08 INFANTIL B-CALAFELL 13

ALEVÍ A - DAMM

Encara més líders (8-0)

L’Aleví A rebia al segon classificat. Era un enfrontament en què els blaugrana tenien la possibilitat d’eixamplar les distàncies al capdamunt de la classificació i no van fallar. Gran partit dels de Jordi Pérez per situar-se amb 10 punts d’avantatge respecte la Damm. Guillermo Fernández, autor d’un pòquer de gols, va obrir la llauna (1-0, min 13) i Antonio Fernández va començar a deixar encarrilada la victòria poc després (2-0, min 20). El Barça va prémer l’accelerador superada la mitja hora i en quinze minuts va fer quatre gols: tres de Guillermo i un de Samakou Namoko. Nil Teixidor i, de nou, Antonio Fernández van tancar el marcador amb un triomf que serveix per ser més líders. L’Aleví A visitarà al Manresa la propera jornada, el diumenge 15 de març a les 10h.

FUNDACIÓ BADALONA - ALEVÍ B

Retrobament amb la victòria (0-5)

Després del treballat empat a camp de la Damm de la passada jornada, l’Aleví B va tornar a guanyar en la seva visita a Badalona. Triomf important que serveix per mantenir el liderat una setmana més. Nicolas Marcipar va inaugurar el marcador superat el quart d’hora de partit (0-1, min 17). Els locals van resistir els atacs blaugrana i l’equip d’Èric Campos no va sentenciar fins que Jan Ferrer (0-2, min 39) i Pol López (0-3, min 42) van anotar de forma pràcticament consecutiva. Broulaye Chama va fer el quart (0-4, min 51) i Biel Cabezas va tancar l’electrònic minuts després (0-5, min 59). L’Aleví B segueix primer amb un punt més que l’Espanyol i dissabte 14 rebrà al Gimnàstic Manresa a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (10.15h).

ALEVÍ C - FUNDACIÓ CORNELLÀ

Amb pas ferm (8-1)

L’Aleví C segueix invicte. Dinovena victòria de la temporada per als d’Alejandro Urrestarazu i aquesta de prestigi, contra un rival que arribava com a tercer classificat. De fet, va ser el conjunt visitant qui va veure porteria primer, quan només s’havia disputat un minut. El Barça no es va deixar afectar per aquesta acció i Jordi Pesquer (1-1, min 21) i Fran Orduña (2-1, min 24) van capgirar l’electrònic en dos accions gairebé consecutives. Un doblet de Michal Zuk va encarrilar el duel i després el protagonisme se’l va endur David Obinna, que amb quatre dianes va segellar la golejada. L’Aleví C segueix líder en solitari i dissabte 14, a les 9h, visitarà al Martorell Associació Esportiva a la recerca del vintè triomf del curs.

mini_2020-03-07_ALEVICvsCORNELLA_02

CAN BUXERES FC - ALEVÍ D

Triomf treballat (2-5)

L’Aleví D va haver de suar en la seva visita al Can Buxeres. El conjunt local, que només havia perdut un partit dels últims quatre, va sortir molt endollat sobre la gespa i es va avançar al minut 8. Tot i aquest desavantatge, els blaugrana van demostrar la seva condició de líders i en sis minuts van donar la volta al marcador. Primer Bryant Villalba va firmar el gol de l’empat (1-1, min 17) i després Eloi Gómez (1-2, min 20) i Fernando María Mazón (1-3, min 23) van certificar la remuntada. El Can Buxeres va seguir insistint i va retallar distàncies al minut 28 amb el 2-3, però Genís Clua (2-4, min 48) i de nou Fernando María Mazón (2-5, min 55) van frenar les aspiracions locals. Els de Pau Moral són líders amb dotze punts més que la Penya Barcelonista Anguera i dissabte 14 afrontaran un duel d’alt voltatge. L’Aleví D rebrà al Gavà, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (12h).

VILASSAR MAR UE - BENJAMÍ A

Gran victòria a domicili (1-7)

El Benjamí A va saldar amb un triomf la visita a camp del Vilassar de Mar, tercer classificat i que encadenava dues jornades guanyant. Els blaugrana van firmar un gran partit i amb l’empat de la Fundació Unió Esportiva Cornellà ara tenen 12 punts més que el segon. Clifford Nana va avançar als de Juan Antonio Gil ben aviat (1-0, min 5). Erik Garcia es va encarregar d’obrir escletxa a l’electrònic passat el quart d’hora de joc (2-0, min 17), poc abans que Ruslan Mba anotés el tercer (3-0, min 25). En cinc minuts, del 30 al 35, el Benjamí A va fer tres dianes més obra de Guiu Xuclà, Roc Martínez i Clifford Nana. El davanter Ruslan va completar el seu doblet (0-7, min 45) i tres minuts després el Vilassar va marcar el gol de l’honor. Dissabte 14 el Barça rebrà a l’Hospitalet Centre Esports a casa (15h).

BENJAMÍ C - TERLENKA BARCELONISTA

Continuen líders (3-1)

El Benjamí C seguirà líder una setmana més. Els jugadors de David Sánchez van sumar amb solvència la quarta victòria seguida. Piero Ferrari va ser l’obre llaunes del conjunt blaugrana (1-0, min 14). Quan l’electrònic fregava la mitja hora de partit, Lucas Bernal va ampliar distàncies amb la segona diana del dia (2-0, min 28) i poc després Joan Segura va firmar el tercer (3-0, min 35). Just en la següent acció atacant del Terlenka, al mateix minut, Ernesto López va anotar l’únic gol visitant. El Cubelles, màxim rival i perseguidor del Barça, es va desfer del cuer amb comoditat i segueix a cinc punts dels blaugrana. El Benjamí C lluitarà el proper dissabte 14 per seguir al cim més alt de la classificació. Per fer-ho, haurà de guanyar a camp de la Fundació P.E. Europa (9.30h).

PRAT AE - BENJAMÍ D

Empat en un partit boig (4-4)

Espectacle de gols el que es va viure a camp del Prat. El Benjamí D va esgarrapar un punt en la seva visita al setè classificat en un duel d’intercanvi de cops constant. Els locals van començar forts i al minut 11 ja guanyaven per 2-0. El matx es va complicar i molt pels blaugrana, que van saber reaccionar de forma espectacular. Primer Mamadou Keita va retallar distàncies (2-1, min 13) i després el local Diego Martín es va marcar en pròpia porteria (2-2, min 33). El Barça va seguir insistint i Víctor Coma va avançar als de Mario Jordano des del punt de penal (2-3, min 41). Tot just dos minuts després, el Prat va tornar a igualar i la bogeria va continuar pràcticament en la següent acció. En un mateix minut, el Benjamí D va fregar la victòria amb el quart gol (3-4, min 46), obra d’Ethien Garrido, i va veure com els locals els empataven amb el 4-4 definitiu (min 46). Els de Mario Jordano es mantenen sisens i diumenge 15 rebran a la Montañesa (12h).

SANTFELIUENC - PREBENJAMÍ

Punt per seguir creixent (3-3)

El Prebenjamí va viure un partit similar al del Benjamí D en la seva visita al camp del Santfeliuenc. Els locals van deixar el partit coll amunt pels blaugrana en situar-se amb un 2-0 a favor quan només s’havien jugat set minuts. La remuntada va tenir un protagonista: Gerard Majoral. El jugador blaugrana va igualar el matx en un obrir i tancar d’ulls (2-1, min 22 i 2-2, min 23). Semblava que els de Dani Segovia es podrien emportar els tres punts quan Gerard Mateo va avançar al Barça des del punt de penal (2-3, min 40). Però el Santfeliuenc encara va tenir encara forces per aprofitar un atac més i empatar al minut 43. El Prebenjamí segueix vuitè i ja prepara la propera jornada: serà dissabte 14 a camp del Martorell Associació Esportiva (10.30h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut