Barça-ElPozo: A la final! (3-2)

Barça-ElPozo: A la final! (3-2)

Els blaugrana capgiren el partit a la segona meitat i lluitaran demà per la seva cinquena Copa d’Espanya

A 40 minuts de la glòria. El Barça ha accedit a la final de la Copa d’Espanya en superar el Pozo en un duel trepidant, en què els d’Andreu Plaza han hagut de remuntar el gol inicial dels murcians. Els blaugrana buscaran el segon títol de la temporada demà a les 18.30 h contra el Valdepeñas, que contra tot pronòstic ha superat l'Inter Movistar (2-3) en l’altra semifinal. Dyego, Daniel i Adolfo han firmat les dianes en una gran segona meitat culer.

La segona semifinal ha començat travada. La lesió de Paradynski al minut i mig de partit ha aturat el matx durant una estona, refredant l’ambient del Martín Carpena. El jugador d'ElPozo ha pogut tornar a la pista una estona després. Amb la represa del joc, Adolfo ha decidit agafar les regnes blaugrana. El 8 del Barça n’ha tingut dues. La primera un xut un pèl creuat i la segona, la més clara dels d’Andreu Plaza al primer temps, una rematada escopida pel pal. El Pozo ha respòs amb un xut de Valerio ben rebutjat per Juanjo.

El conjunt murcià ha pogut frenar les primeres embranzides del Barça i de mica en mica s’ha anat assentant sobre la pista. Entre Juanjo i Artur han evitat la primera diana de la semifinal, poc abans d’una canonada d’Adolfo massa centrada i que Espíndola ha allunyat sense excessives dificultats. Els avisos d'ElPozo s’han acabat traduint en un gol de bella factura. Una passada interior de Marcel l’ha controlat Fernando, que en girar-se ha sorprès Juanjo amb una vaselina de cullera per obrir la llauna al Martín Carpena. Els blaugrana n’han tingut dues de clares abans de tancar el primer acte: una volea de Dyego i un xut de Boyís que ha sortit fora per poc.

Remuntada amb firma brasilera

L’equip d’Andreu Plaza ha posat una marxa més al segon temps, buscant un empat ràpid. Objectiu complert. Dyego ha fet una diagonal des de l’esquerra i ha enviat una potent rosca al pal llarg d’Espíndola per igualar l’electrònic. La semifinal ha començat de zero. El brasiler ha posat a prova el porter d'ElPozo dues vegades, sense premi. El duel ha entrat en una fase de descontrol, sense un dominador clar, amb ocasions per a ambdós conjunts i protagonisme per als porters. L’enfrontament semblava encaminar-se inevitablement cap a una pròrroga d’infart, fins que Daniel ha tret la vareta màgica. El brasiler ha fet una maniobra exquisida, escapant-se entre dos rivals i trepitjant la pilota abans de batre Espíndola.

Amb el 2-1, ElPozo ha esgotat les seves opcions passant a l’atac de porter-jugador, però l’equip d’Andreu Plaza s’ha defensat de manera ferma i Juanjo ha tret un peu salvador per negar l’empat a Andresito. A un minut per a la conclusió, el de sempre, el pitxitxi Adolfo, ha sentenciat el pas a una nova final en recollir un mal rebuig de la defensa murciana. Paradynski ha fet el 3-2 sobre la botzina. El Barça lluitarà per la cinquena Copa d’Espanya, títol que ja va aconseguir el curs passat.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 3
ElPozo, 2

Barça: Juanjo, Aicardo, Boyis, Dyego, Adolfo -cinc inicial- Daniel, Rivillos, Marcenio, Ximbinha, Artur.
ElPozo: Espíndola, Valerio, Marcel, Matteus, Paradynski -cinc inicial- Álex, Fernando, Darío, Alberto, Tolrà, Andresito, Alberto.
Gols: 0-1, Fernando (min 14); 1-1, Dyego (min 24); 2-1, Daniel (min 34); 3-1, Adolfo (min 39); 3-2, Paradynski (min 40).
Àrbitres: Carlos Rodrigo, Fermín Sánchez i Juan Manuel García. Han amonestat els blaugranes Rivillos, Boyis, Ximbinha i Marcenio i Álex i Matteus per part d'ElPozo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut