El Barça se suma a la setmana d’acció per a l’accessibilitat als estadis de futbol

El Barça se suma a la setmana d’acció per a l’accessibilitat als estadis de futbol

El Camp Nou fa visible la campanya europea a favor de la inclusió impulsada per CAFE, l'òrgan assessor de la UEFA

El FC Barcelona s’ha sumat a la celebració de la Setmana d’Acció CAFE (Centre per a l’Accés al Futbol a Europa), amb una sèrie d’accions que s’han dut a terme al Camp Nou durant el partit de Lliga que el Barça ha disputat aquest dissabte davant la Reial Societat.

L’objectiu dels actes organitzats per diferents clubs europeus en els partits d’aquest cap de setmana és el de conscienciar sobre la problemàtica de l’accessibilitat al futbol i la necessitat de facilitar l’accés als estadis a totes aquelles persones amb problemes de mobilitat que vulguin assistir a un partit de futbol.

La principal acció del Camp Nou ha estat la fotografia que s’han fet els jugadors de l’equip del FC Barcelona després de saltar al terreny de joc, envoltats de joves socis i darrere el cartell de suport a la Setmana CAFE.

Futbol total-Accés total

Des del videomarcador i a les tanques publicitàries a peu de gespa s’ha anat mostrant la imatge de CAFE Week of Action després de l’escalfament dels jugadors i, pels altaveus, l’speaker del Camp Nou ha llegit el següent missatge de suport a l’accessibilitat:

“El Futbol Club Barcelona treballa per garantir l’accessibilitat a les seves instal·lacions i la inclusió de tots els socis i seguidors, siguin quines siguin les seves capacitats.  Avui volem donar la benvinguda a CAFE, Centre per a l’Accessibilitat al Futbol a Europa, col·laborant en la Setmana d’Acció CAFE, que té com a objectiu aconseguir l’accessibilitat i la inclusió plenes per als seguidors amb discapacitats al futbol europeu.  Al Camp Nou, “Futbol  Total-Accés Total”.  

Jochen Kemmer, Project Manager del Center for Access to Football in Europe (CAFE), òrgan assessor associat a la UEFA, ha estat convidat al partit i ha pogut comprovar la tasca efectuada pel FC Barcelona al voltant de l'accessibilitat als estadis i observar les diferents accions de suport a la Setmana d'Acció CAFE, que s’han dut a terme per conscienciar de la problemàtica de l'accessibilitat al futbol. Jochen Kemmer ha estat rebut pel president Josep Maria Bartomeu, i pel vicepresident institucional Emili Rousaud, responsable també de l’Oficina d’Atenció Especialitzada del Club, amb els quals ha comentat les accions efectuades i s’han fet una fotografia a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

_W9A9924

CAFE (Centre for Access to Football in Europe)

CAFE és un partner i òrgan assessor associat a la UEFA que treballa amb les 54 federacions que hi estan associades. CAFE treballa amb seguidors, clubs, federacions i governs per aconseguir l’accessibilitat i la inclusió plenes per als seguidors amb discapacitats al futbol europeu. CAFE organitza cada any una ‘Setmana d’Acció’ per donar visibilitat a les polítiques d’accessibilitat als estadis de futbol a Europa amb la seva premissa principal: ‘Futbol Total-Accés Total’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut