Dídac i Boyis busquen la seva tercera Copa consecutiva

Dídac i Boyis busquen la seva tercera Copa consecutiva

Volen repetir els èxits del 2018 a Madrid quan defensaven la samarreta del Jaén i de la temporada passada a València, ja de blaugranes

El cas de Dídac i Boyis és únic i especial. Han guanyat les dues últimes Copes d’Espanya: el 2018 a Madrid amb el Jaén i la temporada passada amb el Barça a València. I ara aspiren guanyar la tercera consecutiva a Màlaga.

El Jaén dona la sorpresa al WiZink

El 2018 el Jaén va fer història en trencar tots els pronòstics i derrotar, amb remuntada inclosa, el totpoderós Movistar Inter a la final (4-3). Dídac i Boyis van ser peces clau de l’èxit, i la seva bona temporada els va obrir les portes del Barça.

Repeteixen títol a València

El Barça va trencar una sequera de sis anys sense guanyar la Copa coincidint precisament amb l’arribada de Dídac i Boyis, els talismans de la competició. Els blaugranes es van alçar amb el títol a la Font de Sant Lluís en una final molt disputada contra ElPozo (2-1).

A buscar la tercera!

Són els dos únics jugadors de la Copa que poden guanyar el títol per tercer any consecutiu. El Barça debuta divendres als quarts contra l'Osasuna Magna (19 h, Esport3 i Gol). Dídac i Boyis volen seguir fent història junts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut