Valladares, Okutu i Búa brillen a Ourense

Valladares, Okutu i Búa brillen a Ourense

El Barça suma vuit medalles al campionat d’Espanya en pista coberta, en una jornada en la qual els blaugrana van destacar en les proves de 400m, 800m i salt de longitud

Victòries de Lúcas Búa (400m), Pablo Sánchez-Valladares (800m) i Jean Marie Okutu (salt de longitud) en el campionat d’Espanya en pista coberta, disputat el passat cap de setmana a Ourennse.

Ells tres van ser els blaugrana que es van penjar una medalla d’or, convertint-se, d’aquesta manera, en els nous campions estatals.

Okutu, gallec de naixement, va haver de donar-ho tot en l’últim salt per arribar fins als 7,93 metres per acabar superant a Eusebio Cáceres. Pel que fa a les proves de velocitat, Búa va recollir el relleu d’Óscar Husillos com a nou campió d’Espaya, després d’imposar-se amb contundència amb un temps de 46,40 en els 400 metres. Per últim, el tercer or blaugrana arribaria de les cames de Pablo Sánchez-Valladares, que s’imposava al també blaugrana Adrián Ben, en la prova dels 800 metres.

Quatre metalls més

A més d’aquests tres ors, així com la plata de Ben, uns altres quatre atletes del Barça també van pujar a diferents podis. Es tracta de Carlos Tobalima (plata en el llançament de pes), Lucia Pinacchio (plata als 800m femenins), Caridad Herez (plata als 60 metres tanques) i Manuel Guijarro (bronze als 400m).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut