El gran èxode internacional

El gran èxode internacional

Fins a 16 futbolistes del primer equip es concentren amb les seves seleccions per diferents tornejos i partits amistosos

La present data internacional aturarà la Lliga en els propers dos caps de setmana. I és que algunes seleccions disputaran tornejos amistosos, mentre que d’altres jugaran partits preparatoris. Aquest és l’èxode internacional en el Barça Femení, que ha cedit fins a 16 futbolistes del primer equip a les Federacions:

Espanya (She Believes Cup – Estats Units)
Sandra Paños, Andrea Pereira, María León, Leila Ouahabi, Patri Guijarro, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey i Jenni Hermoso.
En el debut d’Espanya en aquesta prestigiosa competició s’enfrontarà al Japó (dijous), als Estats Units (diumenge) i Anglaterra (dimecres 11).

Espanya sub-20 (Partits amistosos – Múrcia)
Candela Andújar, Claudia Pina, Laia Codina i Jana Fernández
El Barça també és l’equip que més futbolistes aporta a la sub-20 espanyola en els entrenaments i els partits amistosos al Pinatar. Disputaran dos compromisos contra Rússia i un triangular amb Escòcia i Bèlgica.

Holanda (Torneig de França)
Lieke Martens i Stefanie Van der Gragt
Dimecres 4 davant el Brasil, dissabte 7 davant el Canadà i dimarts 10 davant l’amfitriona França és l’exigent panorama que afronta la subcampiona del món. Martens i Van der Gragt reapareixen a la convocatòria.

Noruega (Algarve Cup - Portugal)
Caroline Graham Hansen
Dimecres 4 contra Dinamarca, dissabte 7 contra Suècia i dimarts 10 o dimecres 11 el partit definitiu. Aquest és el calendari que li espera a la ‘16’ barcelonista.

Suïssa (Partits amistosos – Marbella)
Ana Crnogorčević
La polivalent lateral culer és la màxima golejadora de la història del combinat helvètic, que disputarà dos amistosos contra Àustria a Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut