La jornada del Futbol sala formatiu

Els més joves de la secció segueixen en bona marxa

Només dos equips, el Cadet i el Juvenil van tenir partit de competició i els dos ho van resoldre amb triomf. A la vegada l’equip Infantil va jugar un amistós davant el DC Hyper dels Estats Units i també es va emportar el triomf per 7 a 4.

Triomf contundent

L’equip juvenil va guanyar per a 7 a 2, davant el Futsal Lingua Mataró, en el partit corresponent a la 19 jornada.

En un partit dominat en tot moment per part local tret dels primers 4min de joc, que van ser més igualats. En el min14 Adri posava el 1 a 0 de corner i després Iker en 2 ocasions posava el 3 a 0. Amb el 4 a 0 marcat per Jorge semblava que s’arribaria al descans però una pilota llarga dels del Maresme va acabar en gol, a segons del descans

A la segona part, Adri de nou posava el 5 a 1 de gran xut creuat. Oscar rebutjava alguna ocasió aïllada clara a partir d alguna errada per excés de confiança. El Mataró arriscava i anotava el 5 a 2, amb porter-jugador, faltant 4 min per acabar el partit. La defensa s’adaptava amb calma i després d alguna recuperacions, Jorge anotava 2 gols més per completar el seu hat-trick i el definitiu 7 a 2.

Una gran segona part

El cadet del Barça guanya un partit (2-6)que se li complica a la primera meitat, gràcies a un gran segon temps.

Els primers minuts de joc, el conjunt barcelonista, a la pista del Badalona Futsal Iris, va tenir un parell d’ocasions per inaugurar el marcador. En canvi, foren el badalonins qui aconseguiren l’objectiu gràcies a una jugada d’estratègia. Aquest fet va esperonar al conjunt local i va fer que els nervis s’apoderessin dels jugadors barcelonistes. I més encara, quan sobre l’equador d’aquesta primera meitat els badalonins posaven el 2 a 0 a l’electrònic.

Els minuts anaven passant i es veia que els blaugranes no es trobaven gens còmodes a la pista. Tot i així, una jugada plena de rebots va beneficiar el conjunt barcelonista i els hi va permetre reduir les diferències en el marcador. Un inquietant 2 a 1 reflectia en el marcador quan els jugadors enfilaven el camí dels vestuaris.

A la segona meitat, els blaugranes van sortir disposats a canviar la dinàmica del matx. Ràpidament ho van aconseguir a través del joc i ocasions, però el gol de l’empat no va arribar fins al minut 6 de la represa. A falta de 8 minuts per la conclusió, una bona jugada col·lectiva els permetia als nois de Martí Graells i Guille Puchal posar-se per davant per primera vegada en el matx. Un minut més tard, els blaugranes culminaven un bon contraatac i posaven el 2 a 4. A partir d’aquell moment, els badalonins van optar per jugar amb la tàctica de porter-jugador. A l’últim minut de partit els barcelonistes marcaven dos gols seguits que posaven el definitiu 2 a 6 en el marcador

Amb aquesta victòria el Barça Cadet segueix com a líder la categoria

Barça: Joan, Marc, Pol Salas, Roger i Pol Cano–cinc inicial- També van jugar: Pau, Dani, Adrián, Magí, Roc, Izan i Víctor

GOLS: 1-0 (min 3), 2-0 (min 10), 2-1 Adrián (min 14), 2-2 Pol Salas (min 26),  2-3 Adrián (min 32), 2-4 Pol Cano (min 33), 2-5 Roger (min 40), 2-6 Adrián (min 40)