Modificacions de mobilitat a l'entorn del Camp Nou

Modificacions de mobilitat a l'entorn del Camp Nou

Aquests canvis afecten els usuaris de les places dels pàrquings de l’Esplanada de Tribuna i Soterrani

Amb motiu de les obres d’urbanització de l’avinguda Joan XXIII, que tenen com a objectiu la renovació de l’espai públic proper a l’Estadi, el Club vol informar a tots els seus socis i aficionats d’una sèrie d’indicacions facilitades per la Guàrdia Urbana per millorar el trànsit i la mobilitat del perímetre exterior del Camp Nou.

Aquestes modificacions afecten exclusivament a aquells vehicles que acostumen a entrar per l’accés 8 per dirigir-se a les places dels pàrquings de l’esplanada de Tribuna i Soterrani.

Aquestes reformes viàries es faran efectives a partir d’aquest dissabte 22 de febrer, dia en què es disputarà el partit de Lliga contra l’Eibar a les 16:00h.

Pàrquings de Tribuna i Soterrani, pels accessos 8D i 14

Pel que fa als accessos, quedarà totalment restringit el trànsit per l’avinguda Joan XXIII des de la Plaça Pius XII. Tots els vehicles seran derivats a l’Avinguda Doctor Marañón i comptaran amb dos punts d’accés, el 8D i el 14, per dirigir-se a les seves places d’aparcament.

Per evitar aglomeracions, es recomana als usuaris d’aquests pàrquings que anticipin la seva arribada a l’Estadi, tenint en compte que les portes del Camp Nou s’obren una hora i mitja abans de l’inici del partit.

A causa de la reducció de la capacitat de la calçada de l’avinguda Joan XXIII, que comptarà amb un nou traçat viari, i a les normatives de seguretat i evacuació de l’Estadi, poden produir-se certs retards en la sortida dels vehicles i alguns desviaments per millorar la circulació.

En qualsevol cas, el Club demana que se segueixi sempre les indicacions de la Guàrdia Urbana i del personal de mobilitat habilitat per a tals efectes.

L’Oficina d'Atenció Especialitzada resta a la disposició dels socis per a qualsevol dubte o aclariment que es pugui necessitar, a través del telèfon gratuït per als socis 900 1899 00 o bé, el correu electrònic oae@fcbarcelona.cat. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut