Bartomeu:

Bartomeu: "El Barça no ha contractat cap servei per desprestigiar ningú”

El president assegura amb contundència que l’acusació és falsa i que el Club es defensarà per tots els mitjans al seu abast davant de qui acusi d’aquest tipus de pràctiques

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, s’ha referit avui a les acusacions que ha rebut el Club sobre pràctiques poc ètiques en les xarxes socials a través d’una empresa de monitoratge amb la qual té una vinculació contractual. En el transcurs del seu discurs en el lliurament del Premi Internacional de Periodisme Esportiu a Jorge Valdano, Bartomeu ha estat rotund i contundent: “En primer lloc, i perquè ningú tingui cap dubte, el Barça no ha contractat cap servei per desprestigiar ningú, ni cap jugador, ni cap polític, ni cap directiu, ni cap expresident. És rotundament fals. I ens defensarem on calgui, i per tots els mitjans al nostre abast, davant de qui ens acusi d’aquest tipus de pràctiques”.

Bartomeu ha reconegut que des del 2017 el Club té contractat aquest tipus de serveis de monitoratge “com tenen la immensa majoria de les grans corporacions al segle XXI” i ha confirmat que davant la confirmació que “un dels comptes vinculats a una de les empreses proveïdores d’aquests serveis ha fet algun comentari inadequat en relació amb persones de la nostra organització, aquest matí he donat instruccions per rescindir aquest contracte”.

El president ha continuat amb la seva explicació i ha volgut deixar clar que “a la pregunta de si hem encarregat el monitoratge de les xarxes socials, la resposta és SÍ, i ho seguirem fent. A la pregunta de si hem encarregat desprestigiar persones o institucions a través de la xarxes socials, la resposta és NO, i perseguirem qui ens acusi d’això”. Per acabar, Bartomeu ha reiterat que “ens defensarem on calgui, com hem fet recentment, i amb èxit, davant d’acusacions de corrupció o d’espionatge. En la de corrupció, pel cas Paulinho, que ens acusava va rectificar davant dels  tribunals, i en el d’espionatge la justícia ens ha donat la raó, arxivant l’acusació en relació amb el Club”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut