Bon cap de setmana pels equips de la Masia

Bon cap de setmana pels equips de la Masia

El Juvenil B es retroba amb la victòria a Manresa (0-1) mentre que el Cadet A i l’Infantil A guanyen i es mantenen com a líders a les seves respectives categories

GIMNÀSTIC MANRESA  – JUVENIL B

Retrobament amb la victòria (0-1)

Triomf important del Juvenil B al difícil camp del Gimnàstic Manresa. Els blaugrana van refer-se de les dues derrotes seguides contra Vilaseca i Sabadell i van aconseguir guanyar en un camp molt complicat. L’equip d’Oscar López va treballar de valent per emportar-se tres punts vitals per mantenir el pols amb el Sabadell. L’únic gol blaugrana el va firmar Marc Alegre (0-1, m. 65). Amb aquests tres punts el Barça segueix líder empatat a punts amb el Sabadell (47) que té un partit menys. La propera jornada el Juvenil B rebrà al Llagostera, dotzè classificat.

CADET A – AL KASS INTERNATIONAL CUP

L’equip de Sergi Milà juga avui contra el PSG

El Cadet A, reforçat amb sis jugadors del Cadet B per les baixes provocades per la convocatòria de la Selecció Espanyola Sub-16, va debutar al torneig Al Kass International Cup, que es disputa a Doha amb una derrota per 1-2 davant del Kashiwa Reysol japonès. L’equip de Sergi Milà jugarà avui el segon partit de la fase de grups contra el PSG.

A la Lliga, el Cadet A va avançar el seu partit davant del Sant Gabriel al dimecres 12 de febrer. L’equip de Sergi Milà es va imposar per 3-1 amb dos gols d’Aleix Garrido i un de Jordi Coca que els hi serveixen per liderar la classificació amb tres punts d’avantatge respecte l’Espanyol.

AT. SANT JUST – CADET B

Empat en el partit disputa el passat 5 de febrer (2-2)

L’equip de Marc Serra va aconseguir un punt en el partit avançat a la jornada 18 que es va disputar el passat dia 5 de febrer. Els locals es van avançar amb dos gols d’Antal (m. 11) i Lucas Andreu (m. 44), però els blaugranes van aconseguir empatar el partit, amb dos gols d’Antonio Martín (m. 54 i m. 62) en una molt bona segona part. El Cadet B lidera la classificació del Grup 1 de Preferent amb 50 punts, 15 més que el Cambrils Unió i el Cornellà B. El proper partit serà a casa contra l’Escola Futbol Base Calafell, tretzè classificat.

GIMNÀSTIC TARRAGONA - INFANTIL A

Triomf de prestigi (0-3)

L’Infantil A va sumar un triomf de prestigi al camp del Gimnàstic de Tarragona, on només Espanyol i Cornellà –segon i tercer classificat- havien guanyat prèviament. Els locals encadenaven sis jornades sense conèixer la derrota, però la ratxa dels de David Sánchez és encara més espectacular i un cop més van mantenir-se imbatuts. El ‘pitxitxi’ Hugo Alba va aplanar el camí de la victòria amb els dos primers gols del partit. El primer a la mitja hora de joc (0-1, m. 32) i el segon tot just iniciada la segona meitat (0-2, m. 46). Aquesta diana va deixar pràcticament sentenciat el duel i Ianis Tarba es va encarregar de certificar-ho (0-3, m. 69). Els blaugrana segueixen líders i el proper diumenge 1 de març rebran al Fundació Base Reus, novè classificat, a casa.

INFANTIL B – DUBAI INTERNATIONAL FOOTBALL CUP

Eliminats als quarts de final als penals pel Porto (0-0)

L’Infantil B va viatjar Als Emirats Àrabs Units per jugar la Dubai International Football Cup. Al torneig de Dubai, de futbol 7, van anar aquells jugadors que no van disputar la passada edició de LaLiga Promises a Abu Dhabi. L’equip d’Albert Puig va saldar la seva participació a la primera fase amb un empat contra l’Al Wahda (1-1) i dues victòries davant del Zed FC (3-0) i del Levante Azzurro (1-0). Als vuitens de final van superar amb comoditat al Pyramids per 4-1, però van caure eliminats als quarts de final, davant del Porto, a la tanda de penals després d’empatar 0-0 al final del partit.

RCD ESPANYOL B – ALEVÍ A

Derbi de color  blaugrana (0-10)

L’Aleví A segueix en un excel·lent moment de forma. L’equip de Jordi Pérez va imposar-se al derbi contra l’Espanyol B a domicili i ho va fer amb un gran resultat. Samakou Nomoko va obrir la llauna quan només s’havien disputat dos minuts, però Antonio Fernández va ser el gran protagonista del partit. El jugador blaugrana va ser l’autor d’un pòquer de gols, dos d’ells per tancar el marcador. Albert Vicens i Guillermo Fernández van firmar un doblet cadascun d’ells. Arnau Marés va completar la golejada. Amb aquest triomf, l’Aleví A continua invicte (18 de 18) i manté el liderat. Després de l’aturada, el Barça rebrà la visita de l’Hospitalet Centre Esports.

ALEVÍ B – ESCOLA FUTBOL MATARÓ

Tornen al camí dels tres punts (7-1)

Després de sumar l’única derrota de la temporada en la jornada passada, contra l’Espanyol A (2-1), l’Aleví B d’Eric Campos va tornar a sumar una victòria després de vèncer per 7-1 l’Escola Futbol Mataró. El partit va posar-se de cara ràpidament, amb els gols de Broulaye Chama (1-0, m 8). i Jean Paul Samir Viveros (2-0, m. 13). Els visitants, però, van reduir distàncies a l’electrònic amb el gol de Iker de la Cruz (2-1, m. 23). Ràpidament, els blaugranes van refer-se del gol en contra amb dues dianes consecutives: Aymar Llamas (3-1, m. 25) i David Juan (4-1, m. 26). Viveros va completar el seu doblet particular (5-1, m. 43) i Llanas es va apuntar un hat trick (6-1, m. 58 i 7-1, m. 59) per certificar el 17è triomf de la temporada. D’aquesta manera, l’Aleví B continua al capdavant de la classificació amb 51 punts, tres més que l’Espanyol, segon amb 48. El proper partit serà un duel apassionant: els blaugranes visiten el camp de la Damm.

SANTFELIUENC FC B – ALEVÍ C

Cop d’autoritat (2-8)

17 de 17 i líder amb 51 punts, vuit més que el segon classificat: la Fundació E. Atlètic Vilafranca. Ben d’hora, va arribar el primer del matí, el va anotar en pròpia Oriol Murillo (0-1, m. 2). Els gols blaugranes van arribar de seguida, de les botes de Michal Zuk (0-2, m. 12 i 0-4, m. 32), Arnau Luque (0-3, m. 14) i Fran Orduña (0-5, m. 44). Tot i així, el Santfeliuenc va reduir distàncies amb dos gols consecutius: Rafael Ros (1-5, m. 48) i Alex Navio (2-5, m. 50). Ràpidament, els d’Álex Urrestarazu van sentenciar el matx amb les dianes de Pau Berges (2-6, m. 51), David Obinna Ejiofor (2-7, m. 55) i Nabil Kaaouach (2-8, m. 56). El següent partit dels blaugranes serà a domicili, contra l’Escola F. Gavà.

ALEVÍ D – CASTELLDEFELS B

Amb pas ferm (10-2)

Victòria de l’Aleví D a casa contra el Castelldefels per continuar sumant al capdavant de la classificació. L’equip de Pau Moral va firmar el setzè triomf del curs contra un rival atrevit i que va poder marcar dos gols a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El primer gol va ser matiner i obra de Pedro Demiddi (1-0, m. 6). En dos minuts, del 17 al 19, el Barça va deixar sentenciat el matx. Ismael Ziani i Pau Clua van firmar un ‘hat-trick’ cadascun. La resta de dianes les van fer Roger Teixidó, Sergi Mayans i Bryant Villalba. El visitant Diego Martín va ser l’autor dels dos gols del Castelldefels. Els blaugrana mantenen els deu punts de marge respecte la Penya Barcelonista Anguera i el proper dissabte 29 de febrer rebran al Sarrià.

Aleví D - Castelldefels

UNIÓ F. BASE JABAC I TERRASSA B – BENJAMÍ A

Velocitat de creuer (0-10)

El Benjamí A segueix invicte una setmana més. Divuitena victòria dels blaugrana amb autoritat a camp del Jàbac i Terrassa B. Els de Juan Antonio Gil no van donar opció al seu rival i segueixen liderant amb solidesa el Grup 1 de Preferent Benjamí. Erik Rodríguez, amb un doblet en cinc minuts de joc, va encarrilar el triomf blaugrana. Ebrima Tunkara, Guiu Xuclà i Ruslan Mba també van fer dos gols cadascun. Clifford Nana i Roc Martínez, amb una diana, es van sumar a la festa del Barça per segellar un triomf de qualitat. El Benjamí A manté el coixí de deu punts respecte el Cornellà i en la propera jornada rebrà al Can Rull a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ B – E.F PREMIER BARCELONA

Segon triomf seguit (8-1)

El Benjamí B es manté en tercera posició després de la seva victòria a casa contra l’Escola Premier Barcelona. Els de Mario Garcia acumulen dos triomfs seguits que serveixen per seguir sumant i creixent. Va anar per feina el conjunt blaugrana, que al primer minut ja guanyava gràcies a una diana de Guifré Valdivia (1-0, m. 1). Ell mateix va encarrilar el partit amb el segon poc després (2-0, m. 9). Radion Kalashnykov també va firmar un doblet. La resta de gols van ser obra de Luca Pérez, Pol Puigmal, Jaime Arenas i Marc Alpha. El proper duel del Benjamí B serà a domicili. Els de Mario Garcia visitaran el camp del Jàbac i Terrassa el dissabte 29 de febrer.

CORBERA  – BENJAMÍ C

Triomf prestigiós a domicili (1-7)

El Benjamí C va sumar el 16è triomf a la Lliga després de guanyar per 1-7 al Corbera. Una victòria que els va permetre mantenir-se al capdavant de la classificació amb 48 punts. Darwin Zamora va ser el primer a veure porta (0-1, m. 18) i el va precedir Chukwubunkem Duru (0-2, m. 23). El mateix Darwin va ampliar distàncies al marcador (0-3, m. 24) i, tot just després, els locals van anotar el seu únic gol des del punt de penal, gràcies a la diana de Gael Dia (1-3, m. 25). Chukwubunkem va certificar el seu hat trick (1-4, m. 29 i 1-6, m. 43); mentre que Iker Chaves (1-5, m. 32) i Piero Ferrari (1-6, m. 47) van certificar el triomf definitiu. Així doncs, el següent partit dels de David Sànchez serà a domicili contra el Blanca Subur.

BENJAMÍ D – VILA OLÍMPICA

Es frena la ratxa (3-4)

El Benjamí D encadenava dues victòries seguides, però la Vila Olímpica va posar les coses difícils als blaugrana. De fet, el conjunt visitant és el quart classificat de la categoria. El partit va començar bé per a l’equip de Mario Jordano. Els gols de Divine Ikenna (1-0, m. 12) i Víctor Coma (2-0, m. 20) van posar per davant en el marcador al Barça. Els visitants van reduir distàncies però Mamadou Keita va tornar a eixamplar el resultat amb el tercer (3-1, m. 34). El Vila Olímpica va fer el 3-2 i en un minut va anotar dues dianes per capgirar el resultat. El Benjamí D buscarà una nova victòria el proper diumenge 1 de març a casa contra el Sant Joan Despí.

Benjamí D - Villa Olímpica

ABRERA – PRE-BENJAMÍ

Derrota contra el tercer (3-0)

El Prebenjamí afrontava una visita complicada a camp de l’Abrera, tercer classificat i que encadenava sis victòries seguides. Els blaugrana van plantar molta cara i van mantenir l’empat a zero inicial durant mitja hora, fins que el local Eloi Ayllon va desfer la igualada (1-0, m. 29). Just tres minuts després va arribar el segon. Aquesta diana de forma seguida va complicar les coses i l’Abrera va firmar el 3-0 definitiu al minut 41. Els de Daniel Segovia es mantenen vuitens amb 25 punts i tornaran a la competició el proper dissabte 29 de febrer. El Barça jugarà contra la Penya Blaugrana Vallirana a les 15 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut