Barça B – Rivas Futsal (5-0): En línia ascendent

Els joves blaugrana sumen dos triomfs consecutius i demostren el seu millor nivell

Els blaugranes rebien a casa al cuer de la 2a Divisió de l'LNFS amb el bon gust de boca que va deixar el triomf el cap de setmana passat a Mengíbar per 3 a 5. A la primera part, el Barça B va obrir el marcador amb un gol de Campàs i, en els segons 20 minuts de joc, els blaugranes es mostraven sobris i s’emportaven un merescut triomf per 5 a 0.

Recompensa a la feina

Els blaugranes dominaven el partit en els primers minuts de joc. Els joves de Xavi Closas tenien el control de la pilota, trenaven bones accions ofensives i mantenien la pressió alta a la sortida de pilota del Rivas, però els visitants sabien sortir bé a la contra i la igualtat es mantenia en el marcador (0-0) en el minut 8 de partit.

El principal contratemps que es van trobar els blaugranes va ser la seva cinquena falta, just a l’equador del primer temps. Però els madrilenys també arribaven a la cinquena falta en el minut 14, fet que igualava aquest aspecte del joc i donava més emoció al partit.

Finalment, en el minut 17 arribava la sisena falta blaugrana i el visitant Rubio xutava fora, a la dreta de la porteria defensada pel blaugrana Óscar i, segons després, en una bona acció individual, el barcelonista Campàs obria el marcador (1-0) amb un potent xut.

Sobrietat blaugrana

Amb ganes de guanyar sortia el Barça B a la segona part i, fruit d’una bona acció ofensiva, el jove David Peña marcava el segon gol local, en el minut 22 (2-0). A partir d’aquell moment la tensió augmentava sobre la pista de la Ciutat Esportiva, però el partit restava sota control local.

Tot i la pressió visitant, els de Closas es mantenien ferms. Amb un joc endreçat i sense nervis, el segon equip del futbol sala blaugrana feia passes cap a sumar tres punts més. En el minut 33, ambdós equips arribaven a les cinc faltes i la sisena falta podia igualar o sentenciar el partit.

En el minut 35 el Rivas optava per jugar amb el porter-jugador, però en un minut el partit se sentenciava amb dos gols consecutius del blaugrana Povill. El primer, en el minut 36 a la sortida d’un córner i, tot seguit, Povill robava la pilota, després de la sacada de centre del Rivas, i establia el 4 a 0. El Barça B seguia connectat, tot i tenir el partit resolt i, en el minut 37, els visitants feien la sisena falta i David Peña executava amb precisió el doble penal, marcant el cinquè blaugrana i establint el definitiu 5 a 0.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Rivas Futsal (5-0)