Marta Plana explica el Barça Innovation Hub a Israel

Marta Plana explica el Barça Innovation Hub a Israel

La directiva del FC Barcelona, responsable del Barça Innovation Hub, exposa alguns dels pilars d’aquesta plataforma d’innovació del Club en el marc de la OurCrowd Global Investors Summit de Jerusalem, la major conferència de negocis d’Israel i un dels esdeveniments tecnològics més exclusius del món.

Dins del panell titulat: “This Way to the Exit”  ​Marta Plana ha explicat davant d’experts de la indústria, emprenedors, executius de corporacions, inversors i marques alguns dels trets fonamentals que defineixen el BIHUB, la plataforma de coneixement i innovació del Club destinada a crear productes i serveis que beneficiïn no solament al club i als seus esportistes sinó a la societat en general. En la seva intervenció la directiva ha destacat la importància de fomentar i connectar un ecosistema al voltant del món de l’esport: organitzacions esportives, empreses líders, centres d’investigació, universitats, emprenedors i empreses emergents i, en aquest sentit, ha posat de relleu el paper de les startups per a co-desenvolupar productes i serveis en el marc de la industria de l’esport. Plana ha incidit, sobretot, en el rol que juga el FC Barcelona com a centre d’atracció de startups a l’hora de fomentar nous projectes tecnològics i d’innovació.

En aquest panell, on un dels fils conductors ha estat també com millorar les tàctiques de negociació i les estratègies de recaptació de fons de qualsevol empresa, també hi ha intervingut altres experts tecnològics i inversors com: Andy Kaye, president i director institucional d’OurCrowd, Brad Raymond; director de banca d’inversió global, Steven Glanz; CRO Convizit, Mark Selinger; partner McDermott Will Emery, i Noam Kaiser; director d’Intel Capital.

OurCrowd Global Investors Summit és una de les conferències referents a nivell global del sector. En aquesta edició d’enguany, s’hi han registrat 39.000 professionals del sector provinents de 183 països diferents i més de 200 companyies com Pepsico, Fast Company, Accenture, Telefónica, P&G Ventures, Intel han participat en la que ja s’ha convertit en la conferència tecnològica amb un creixement més ràpid del món.

A banda del panell “This Way to Exit”, Marta Plana va participar també ahir dimecres, dins del OurCrowd Leaders Forum en una taula rodona titulada “Scoring big on Sports Club Strategies” junt amb altres experts del sector, on va tenir també la ocasió de donar a conèixer alguns del projectes del BIHUB.

El projecte del Barça Innovation Hub

El Barça Innovation Hub ha creat un ecosistema per fomentar el coneixement i la innovació, per tal de beneficiar el Club i la societat en general. L'objectiu d'aquest model de col·laboració és que el Club pugui atreure empreses, institucions de recerca i empresaris per desenvolupar tecnologies noves i innovadores i, d'aquesta manera, ajudar a convertir el FC Barcelona en un focus per impulsar el talent, l'esport, la tecnologia i la innovació.

Com un dels laboratoris esportius més grans del món, el FC Barcelona es troba en una posició única per convertir-se en el centre de referència mundial en els esports i la innovació. Amb més de 2.000 atletes, en 5 esports professionals i en altres 9 esports amateur, el Barça Innovation Hub té accés a més de 120 equips. A més, el Club compta amb més de 300 milions d'aficionats arreu del món i 4,5 milions de visitants per any al Camp Nou. Per tant, el Club s'ha convertit en un banc de proves interessant, divers i integral per a projectes que inclouen programes de recerca i desenvolupament, d'innovació corporativa i de formació professional.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut