Elverum Handball – Barça: Preparats per tornar a Europa

Elverum Handball – Barça: Preparats per tornar a Europa

(19.00 h, Esport3) Els blaugranes inauguren el tram final de la fase de grups de la VELUX EHF Champions amb el primer dels quatre partits que resten, amb l’objectiu d’assegurar finalment la primera posició

L’aturada de seleccions ja és història, com va demostrar el Barça en el retorn a la Lliga Sacyr ASOBAL, i aquest diumenge arriba el moment de reprendre la Lliga de Campions. El conjunt de Xavi Pascual visita la pista de l’Elverum Handball (19.00 h, Esport3) en el primer dels quatre partits que resten per acabar la fase de grups. A Noruega, els blaugranes busquen la desena victòria consecutiva, que els aproparia una mica més a l’objectiu d’acabar primers del grup A de la VELUX EHF Champions League.

Els blaugranes encapçalen el grup amb 18 punts, els mateixos que un Pick-Szeged que ja ha disputat el seu partit de la jornada 11. Els hongaresos van empatar a casa contra l’Aalborg danès, i en cas de victòria culer a Noruega el marge de punts s’ampliaria a dos. Cal recordar, a més, que l’equip de Juan Carlos Pastor serà l’últim rival del Barça al Palau Blaugrana. El París Saint-Germain, que és tercer, té 16 punts i el goal-average perdut amb els culers.

Mateix equip, mateixes ganes

Com ja va demostrar a la pista de l’Helvetia Anaitasuna en el partit de Lliga, el Barça ha tornat a la competició amb la mateixa empenta que durant el primer tram de temporada, i ara vol repetir actuació a Europa. L’Elverum Handball, però, no serà un rival gens còmode, com va demostrar en el partit del Palau Blaugrana. El 12 d’octubre, els culers van haver de suar per endur-se la victòria (33-24) en la segona part, després d’un primer temps d’igualtat.

L’equip va viatjar aquest dissabte a Noruega després de completar l’últim entrenament previ a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Xavi Pascual, que va advertir en acabar la sessió que “a la seva pista, l’Elverum és un rival molt complicat”, segueix sense poder comptar amb Luka Cindric i Casper Mortensen. El tècnic també va afirmar que “l’equip ha demostrat que està bé”, en referència al primer partit després de l’aturada.

El duel a Noruega donarà pas al retorn de l’handbol al Palau Blaugrana. I és que la setmana vinent el Barça afronta dos partits a casa: el dimecres 12, a les 19.00 h, rebrà el Bidasoa Irun i el dissabte 15, a les 20.00 h, el PPD Zagreb croat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut