L’Armani Milà, rival de luxe al Palau

L’Armani Milà, rival de luxe al Palau

El Barça vol sumar el 18è triomf del curs a Europa contra un rival talentós

L’AX Armani Exchange Milà visita aquest divendres, a les 21h i en directe per DAZN, el Palau Blaugrana en la que serà la 24a jornada de l’Eurolliga. L’equip italià va caure el passat dimarts en l’últim partit a casa de forma ajustada contra l’Alba de Berlin (96-102), mentre que els de Pesic arriben amb confiança després de la victòria ajustada a València (76-77)

El rival

Compta amb grans jugadors de nivell i estan liderats pel base canari Sergio Rodríguez, que té una mitjana de 12,8 punts i 5,3 assistències. El segueixen homes com Luis Scola (10 punts i 5 rebots), Vlado Micov (11,7 punts), Nedovic (8,4 punts), Roll (7,8) o els recentment incorporats Sykes o Crawford, que poden sobresortir en qualsevol moment. L’equip que entrena Ettore Messina té un balanç d’11 triomfs i 12 derrotes i ocupa el 9è lloc de la classificació.

El Barça

Vol sumar el 18è triomf del curs, que igualaria la millor xifra de victòries dels blaugranes des que es va instaurar el nou format de l’Eurolliga el curs 2016/17. Els de Pesic hauran d’estar molt concentrats els 40 minuts si volen superar un Armani que va ser el primer equip que va derrotar els catalans en aquesta edició de l’Eurolliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut