El Barça Femení estrena l’uniforme de Naulover  de fora dels terrenys de joc

El Barça Femení estrena l’uniforme de Naulover de fora dels terrenys de joc

L’equip ha portat per primer cop els vestits de la firma de moda catalana amb motiu del partit de semifinals de la Supercopa contra l’Atlètic de Madrid

Aquest dimecres les jugadores del primer equip del Barça Femení han estrenat els nous vestits de roba de carrer de la marca Naulover en el seu viatge a Salamanca, amb motiu del partit de semifinals de la Supercopa contra l’Atlètic de Madrid.  La firma de moda catalana i el FC Barcelona van anunciar la  setmana passada el seu acord de patrocini per a les properes dues temporades i mitja, amb què Naulover es converteix en partner del FC Barcelona en la categoria Roba Prêt-à-Porter Oficial del FC Barcelona Femení.

El primer equip femení ha vestit un abric oversize de llana cotta bicolor, pantalons de punt  de tall ample color navy, i  un jersei de coll alt en tons navy i grana. Les jugadores podran complementar el conjunt amb diferents accessoris com una bossa de mà petita tipus bandolera bicolor monograma i una bossa de mà tote monogram

Començant aquesta temporada 2019/20, Naulover vestirà les jugadores de l’equip femení i a l’staff de l’equip, en els desplaçaments en les competicions de Lliga, Lliga de Campions, Copa de la Reina i en les finals de competició que disputi l’equip.  

L’acord entre el Barça Femení i Naulover ha estat possible gràcies a una sèrie de valors comuns, ja que ambdues entitats busquen assolir l’excel·lència en els seus respectius camps a través de l’esforç, el treball en equip i el respecte. Així mateix, és una aliança pionera per al Club, ja que és la primera vegada que l’equip compta amb un patrocinador encarregat de vestir les jugadores fora dels terrenys de joc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut