Victòria treballada davant l'Ardoi

Les d’Isaac Fernández van reaccionar mitjançant Marta Canella i Carolina Guerrero després d’un mal inici en el qual van anar 13 punts per sota

El Barça de bàsquet femení va aixecar un enfrontament complicadíssim davant l’Ardoi, en un partit marcat pel retorn de Marta Canella i pel bon paper de la pivot blaugrana Carolina Guerrero.

El conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández va demostrar el seu caràcter per capgirar un duel que es va posar molt coll amunt després d’un primer període dolent per als interessos de les locals (9-20). A l’inici del segon temps, les visitants tocarien el seu sostre situant-se 13 punts per davant (9-22), moment en el qual el Barça va passar a l’acció.

Un triple de Paula Curto en el instants finals del segon període (30-32), reobria el partit després d’un segon quart en el qual les culers van estar guiades per Lucía Pablos i van escalar en el marcador mitjançant Marta Canella (11 punts, 8 rebots, una assistència i 15 de valoració).

Després del pas pels vestidors la dinàmica es mantindria. El parcial del segon temps (21-12) millorava encara més. Les navarreses es quedaven amb només nou punts, mentre que les de Sant Feliu, que van trobar en Carolina Guerrero una font de productivitat a la segona meitat (12 punts, 3 rebots i 16 de valoració), se situaven 15 punts per sobre a set minuts del final (56-41).

Tot i que l’Ardoi també va tenir la seva reacció en el tram final del partit, les culers acabarien segellant la victòria per 58-51.

El calendari s’estreny

El Barça de Bàsquet Femení ha vist modificat el seu calendari al llarg dels últims dies, després de la notícia que el preolímpic de la selecció espanyola de bàsquet femení canviava la seva seu.

Finalment, el Barça jugarà el dimecres 12 a la pista del Picken Claret -partit corresponent a la jornada 17- i, aquella mateixa setmana, les blaugrana rebran el Mataró (dissabte 15, 18h), en l’últim partit abans del seu “tourmalet”: Lima-Barça en la jornada 19 (22 de febrer) i Barça-Sant Adrià a la vintena jornada (29 de febrer).

Pel que fa a la classificació, Unicaja, Lima i Barça empaten en quarta posició amb 10 victòries, a dues de l’Ardoi i el Gran Canaria -segon i tercer, respectivament- i a tres de les líders, el Sant Adrià.