Partit de portes obertes al Palau contra Burela a la Copa del Rei

Partit de portes obertes al Palau contra Burela a la Copa del Rei

Les entrades seran gratuïtes i es podran retirar a les taquilles o bé per internet. És un partit decisiu per accedir a la Final Four i es disputa el proper dimecres 12 de febrer a les 15:30h

Partit decisiu de portes obertes al Palau contra Burela als quarts de final de la Copa del Rei el proper dimecres 12 de febrer, a les 15:30h. És un partit decisiu, una eliminatòria a partit únic amb un bitllet per a la Final Four en joc, i les entrades seran gratuïtes per a tothom. Es poden retirar des de ja a les taquilles o bé per internet, en aquest darrer cas amb un càrrec de 1,75 euros de despeses de gestió.

Horari condicionat

L’horari del partit no és habitual, un dia laborable a les 15:30h, però és l’únic horari possible. El dia 11 just arriben els brasilers internacionals, i el dia 13 el Burela no pot jugar per qüestions de calendari. Només queda la possibilitat de jugar el 12 de febrer, i aquell mateix dia ja hi ha un partit d’handbol al Palau amb horari prèviament fixat per televisió: Barça-Bidasoa (19h, Gol). Així les coses, l’únic horari possible per jugar el partit al Palau era el dimecres 12 de febrer a les 15:30h, i per això el Club opta per una jornada de portes obertes per garantir el màxim de públic possible en un partit de màxima transcendència esportiva.

En joc, la Final Four

El Barça és el vigent bicampió de la Copa del Rei i està a un sol partit d’accedir a una nova Final Four. Per això l’afició ha de jugar un paper important i el factor Palau ha de tornar a ser decisiu. Recordem, les entrades són gratuïtes i es poden retirar des de ja a les taquilles del Club o bé per internet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut