Un Zenit amb molts coneguts visita el Palau

Un Zenit amb molts coneguts visita el Palau

Els de Pesic volen sumar el tercer triomf consecutiu a Europa contra un Zenit molt millorat

El Barça rep aquest dijous, a les 21h i en directe per DAZN, el Zenit de Sant Petersburg en la que serà la 22a jornada de l’Eurolliga. Els de Pesic busquen el tercer triomf consecutiu a Europa per mantenir-se en la part alta de la taula. Actualment els blaugranes tenen un balanç de 15-6 i es troben el la tercera posició, però empatats a victòries amb el Reial Madrid i el CSKa de Moscou.

El rival

El Zenit de Joan Plaza ha guanyat tres dels últims quatre partits disputats a Europa i té una plantilla amb molta experiència a l’ACB i també a Europa. I és que compta amb jugadors de primer nivell com Andrew Albicy, Tim Abromaitis, Gustavo Ayón, Mateusz Ponitka, Colton Iverson, Will Thomas, l’exblaugrana Alex Renfroe o Austin Hollins, entre d’altres. A més, tampoc cal oblidar jugadors com Ponjrashov i Voronov, que poden sobresortir en qualsevol moment.

El Barça

No podrà comptar amb Cory Higgins, que segueix recuperant-se de la seva lesió al turmell, però sí que hi podran participar Delaney i Mirotic, que es van perdre l’últim partit de la Lliga Endesa. El Barça és conscient que a casa no pot fallar però sap que haurà d’estar intents els 40 minuts per poder doblegar un Zenit que en les últimes setmanes ha millorat les seves prestacions.

Restriccions en l'aparcament

Aquest dijous no es podrà aparcar al recinte del Camp Nou a causa de la coincidència amb el Barça - Leganés de Copa del Rei. Aquells que disposin de l'abonament d'aparcament a l'Estadi, i que també assisteixin al partit de bàsquet, podran accedir amb normalitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut