El Barça, reconegut en la Gran Gala de Mundo Deportivo

El Barça, reconegut en la Gran Gala de Mundo Deportivo

Jenni Hermoso, De Jong, Messi, la Masia, Mirotic, Claver, Ribas i Oriola han estat premiats en l'acte celebrat al Museu Nacional d'Art de Catalunya

El FC Barcelona ha estat reconegut en la 72a edició de la Gran Gala de Mundo Deportivo que s’ha celebrat aquest dilluns a la nit al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Una gala que ha distingit, en clau blaugrana, Jennifer Hermoso, De Jong, Messi, la Masia, Mirotic, Claver, Oriola i Pau Ribas. 

Bartomeu: “Queda molt Leo Messi per a gaudir”

El president del FC Barcelona ha estat l'encarregat de recollir el trofeu de Leo Messi, designat com a 'MVP de la Lliga'. Preguntat per a la renovació del '10', Josep Maria Bartomeu ha explicat que "queda molt Leo Messi per a gaudir". També ha reafirmat la "confiança en Quique Setién". 

8 blaugranes, premiats

Messi no ha estat l'únic barcelonista guanyador: 

- Jennifer Hermoso, 'Millor esportista de l'any' en categoria femenina. Amb el premi a la mà, la davantera culer ha revelat els desitjos del Barça Femení: "El nostre primer objectiu és la Lliga; jugar una altra final de Champions seria un somni". 

- De Jong, 'Trofeu Extraordinari'. Després de rebre el guardó, el migcampista holandès ha expressat que "la gent del Barça m'ha ajudat molt; em sento amb confiança". El '21' culer també ha explicat que "tenim molta qualitat, una qualitat que espero que es tradueixi en victòries". 

- La Masia, 'Trofeu a la Formació Esportiva'. Guillermo Amor ha remarcat la importància de la Masia: "Som una referència mundial per la nostra manera de treballar". 
- Víctor Claver, Pierre Oriola i Pau Ribas, 'Trofeu Llegenda'. 
- Nikola Mirotic, 'Trofeu Excel·lència Esportiva'. El '33' blaugrana ha descrit els seus primers mesos al Barça: "Estic gaudint, ens va molt bé. La meva família i jo estem feliços de formar part d'aquest gran equip. Tenim ganes de donar alegries a l'afició". 

L’expedició blaugrana, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, també ha comptat amb l’assistència dels vicepresidents Jordi Cardoner, Jordi Moix, de l’Espai Barça, Emili Rousaud, Institucional, i els directius, Maria Teixidor Javier Bordas.

Maria Teixidor: “Ho intentarem guanyar tot”

Precisament, la secretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, ha valorat, abans de l'entrega de premis, la temporada del Barça Femení: “Estem molt contents amb la projecció de l’equip. Tenim esperances en totes les competicions. Ho intentarem guanyar tot”. També ha exterioritzat la importància de l’esdeveniment celebrat al MNAC. “És una cita obligatòria en el món de l’esport”, ha declarat.
 
Aquesta gala també ha comptat amb la presència del CEO, Òscar Grau, del director de l’Àrea de Presidència i Junta Directiva, Albert Soler, del director de Relacions Institucionals i Esportives del futbol professional, Guillermo Amor, i del secretari tècnic del futbol formatiu, Jordi Roura.
 
Pel que fa a la part esportiva, el jugador d’handbol, Victor Tomás, l’entrenador del Barça i el seu cos tècnic, Quique Setién, Eder Sarabia, Jon Pascua i Fan Soto, l’entrenador del Barça de bàsquet, Svetislav Pesic, l’entrenador del Barça Femení, Lluís Cortés, l'entrenador del Barça d'hoquei, Edu Castro, l'entrenador del Barça de fubtol sala, Andreu Plaza, i l’entrenador del Barça B, Garcia Pimienta, també han anat a l'acte. 

Oriola: “El primer repte és la Copa”

L’aler pivot de Tàrrega ha atès els micròfons de Mundo Deportivo en la catifa vermella. “A Màlaga ens enfrontarem al primer repte: la Copa del Rei. Desitjo que ens enduguem el tercer títol consecutiu”. El ‘18’ barcelonista, igual que Víctor Claver i Pau Ribas, han recordat el Mundial de bàsquet que van guanyar l’estiu passat. Una festivitat que en aquesta gala que ha organitzat el diari esportiu els ha permès aixecar el 'Trofeu Llegenda'.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut