Espanya ja pensa en Holanda

Espanya ja pensa en Holanda

Els “Red-Sticks” tornen a caure davant Alemanya i encadenen la segona derrota a la Pro League

L’inici de la selecció espanyola a la Pro League no ha estat gaire prometedor. El conjunt sota les ordres de Fred Soyez va tornar a caure davant Alemanya, en aquesta ocasió per 1-5.

Espanya va mantenir-se en el partit fins al tercer període gràcies al gol de Marc Miralles que situava l’1-2 a l’electrònic (els visitants van avançar-se en el primer temps, amb fortuna després que un defensor espanyol enviés la bola al fons de la porteria, i van ampliar l’avantatge després del pas pels vestidors).

A quatre minuts pel final, Alemanya tornava a anotar per situar l’1-3 i posar contra les cordes als “Red-Sticks” que, acabarien encaixant dos gols més després d’apostar pel porter jugador.

Holanda, el següent repte

La pròxima setmana la selecció capitanejada per Miki Delàs -capità del Barça d’Hockey Herba- rebrà a una de les grans potències de l’hockey herba: Holanda. Cal recordar, que Espanya ja va superar als holandesos en la semifinal de l’Europeu, en el qual els de Soyez acabarien sent plata.

Després de dues derrotes en dues jornades – una de les quals en els “shootouts”-, Espanya és sisena amb només un punt – els mateixos que Holanda i Australia, i a l’espera que Argentina, Nova Zelanda i Gran Bretanya s’estrenin a la competició-.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut