Victòria èpica del Juvenil B

Victòria èpica del Juvenil B

Els d’Òscar Lopez sumen la tercera victòria consecutiva per continuar al capdamunt de la classificació

JUVENIL B - NÀSTIC DE TARRAGONA
Triomf a l’últim segon (2-1)

El Juvenil B va anotar el gol de la victòria en l’última acció del partit. Un triomf que el permet mantenir-se al capdamunt de la classificació amb 44 punts, sis més que el Sabadell, que és segon. Els d’Òscar López van obrir la llauna amb el gol de Txús Alba (1-0, min 83). Quan semblava que el partit es tenyiria de blaugrana, Marc Grau va anotar l’empat 1-1 ja en el temps de descompte (1-1, min 92). El futbol, en essència imprevisible, va acabar atorgant els tres punts al Barça, gràcies al golàs de cap de Marc Alegre a pocs segons del xiulet final (1-2, min 95); que va desfermar l’eufòria de tot l’equip local. El proper partit dels blaugranes serà dissabte 1 de febrer (17:45 hores), contra el Vilaseca.

CE EUROPA - CADET A
S’escapa la victòria (2-2)

El Cadet A va estar a punt d’emportar-se els tres punts del Nou Sardenya però va veure com l’Europa li remuntava un partit que estava molt ben encarrilat. Els de Sergi Milà van sortir molt bé i van aconseguir marxar al descans amb un 0-2 favorable. Ilias Akhomach va ser el jugador més destacat dels blaugrana, ja que va ser l’autor dels dos gols del seu equip (0-1, min 22 i 0-2, min 36). L’històric Europa, cuer de la Divisió d’Honor cadet, va reaccionar a la segona meitat i va aconseguir empatar amb dos gols als minuts 61 i 77, convertint-se així en el primer equip capaç de sumar algun punt contra el Barça aquesta temporada. Tot i aquest resultat, el Cadet A segueix líder amb tres punts més que l’Espanyol, que va superar al Reus per la mínima. El proper partit serà dissabte 1 de febrer (11:00 hores) a casa contra el Granollers.

CASTELLDEFELS UE - CADET B
Prova de foc superada (0-2)

Bona victòria del Cadet B en un camp complicat. El Castelldefels arribava al partit contra els blaugrana havent perdut només dos cops en tota la temporada i sent un dels equips menys golejats de la lliga. Els de Marc Serra, però, van saber on fer mal al seu rival i van tancar la primera volta amb una nova victòria. El primer gol del Barça no va arribar fins passada la mitja hora de joc i va ser obra de Kareem Tunde (0-1, min 32). Els locals van veure esvaïdes les seves opcions quan Sergi Domínguez va fer el segon dels blaugrana tot just començada la segona meitat (0-2, min 47). Els locals, a més, van acabar els 90 minuts amb un jugador menys. L’equip de Marc Serra segueix líder amb 14 punts d’avantatge respecte el Cambrils Unió. El Cadet B iniciarà la segona volta al camp del Prat el proper dissabte 1 de febrer (13:30 hores).

INFANTIL A - DAMM
Segueixen líders (1-0)

Triomf per la mínima de l’Infantil A contra la Damm que el permet continuar liderant la classificació. Amb 43 punts, els de David Sánchez són líders, perseguits de prop per l’Espanyol, que és segon amb 40. L’únic gol del partit va ser obra d’Hugo Alba (1-0, min 34), una diana que va valer el seu pes en or, perquè va certificar el 14è triomf a la Lliga, el cinquè de manera consecutiva. El següent partit dels blaugranes serà clau pel futur del campionat: visiten la Ciutat Esportiva Dani Jarque, dissabte 1 de febrer (15:00 hores) per enfrontar-se a l’Espanyol, el segon classificat.

ATLÈTIC SANT JUST - INFANTIL B
Sense gols ni liderat (0-0)

L’Infantil B va topar amb l’Atlètic Sant Just, un rival que arribava al partit contra els blaugrana en ratxa: dues victòries i un empat en les darreres tres jornades. Els d’Albert Puig no van passar de l’empat sense gols que els va fer perdre el liderat en favor del Gavà. Els del Baix Llobregat van superar sense gaires dificultats al Calafell (3-0) i es col·loquen primers de la Preferent Infantil amb un punt més que els blaugrana. La bona notícia del partit és que l’Infantil B va mantenir la porteria a zero i va demostrar una vegada més la seva solidesa defensiva. El proper diumenge 2 (11:00 hores) el Barça rebrà al Santboià, últim classificat.

SANT CUGAT - ALEVÍ A
Golejada de mèrit (1-8)

L’Aleví A va golejar el Sant Cugat, tercer classificat a la Lliga. Un triomf que els permet situar-se, una jornada més, al capdavant de la classificació amb 45 punts, cinc més que la Damm, que ocupa la segona plaça. Guillermo Fernández va anotar el primer del matí (0-1, min 4) i el va seguir el seu germà Antonio amb un hat-trick (0-2, min 24, 0-3, min 26 i 0-6, min 48). Al festival golejador també van sumar-se Pedro Rodríguez (0-4, min 37) i Roger Casadevall (0-5, min 43). Els locals van anotar el gol de consolació, obra de Martí Abanco (1-6, min 50); però el Barça va ampliar distàncies al marcador amb les dianes de Nil Teixidor (1-7, min 57) i Samakou Nomoko (1-8, min 59). Amb tot, el proper partit dels de Jordi Pérez serà a domicili contra el Can Rull Rómulo Tronchoni, dissabte 1 de febrer (13:00 hores).

ALEVÍ B - SANT CUGAT
Primera volta invictes (7-1)

L’Aleví B va tancar la primera meitat de la temporada amb una nova victòria. Amb la golejada contra el Sant Cugat, els d’Èric Campos van completar una volta perfecta: quinze victòries en quinze jornades. Els blaugrana van imposar-se gràcies a set gols de set jugadors diferents. Pol López i Broulaye Chama van situar un bon 2-0 al marcador. El visitant Jordi Massaguer va retallar distàncies i va donar vida al Sant Cugat, però Adam Argemí, Nicolàs Marcipar, Àlex Cantarell, Aymar Llanas i David Juan es van encarregar de firmar les altres cinc dianes del partit i segellar la victòria del Barça. L’equip d’Èric Campos manté els sis punts d’avantatge respecte l’Espanyol. L’Aleví B encetarà la segona volta rebent al Mercantil el proper dissabte 1 de febrer (10:15 hores).

Contra el Sant Cugat, els d’Èric Campos van completar una volta perfecta: quinze victòries en quinze jornades
Contra el Sant Cugat, els d’Èric Campos van completar una volta perfecta: quinze victòries en quinze jornades

SANT ILDEFONS - ALEVÍ C
Sense color (0-25)

Continua la marxa triomfal de l’Aleví C al grup 1 de la Primera Divisió. Després de 14 jornades, els d’Alejandro Urrestarazu ho han guanyat tot i s’enfilen ja fins els 133 gols; els darrers 25 els va rebre el Sant Ildefons (0-25). Amb aquesta victòria, els blaugranes segueixen líders amb 6 punts més que l’Atlètic Vilafranca. La golejada va tenir diversos protagonistes: Michal Zuk va signar 6 dianes, Ïu Martínez en va fer 5, Pau Puigvert va anotar un pòquer i David Obinna i Nabil Kaaouach es van adjudicar un ‘hat-trick’ cadascú. A més, Adrià Bravo va signar un doblet, i Raúl Expósito i Fran Orduña també van veure porteria. El Viladecans visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper el proper dissabte 1 de febrer (12:00 hores).

ALEVÍ D - SANT GABRIEL
Una desena de gols per seguir imbatuts (10-0)

Golejada de l’Aleví D per mantenir-se invictes una jornada més. Els de Pau Moral van sumar la tretzena victòria de la temporada contra el Sant Gabriel. Ismael Ziani va ser el jugador més destacat amb un ‘hat-trick’. El seu company Pedro Demiddi va firmar un doblet i Sergi Mayans, Bryant Villalba, Genís Clua, Morifing Siriki i el visitant Rubén Gómez, en pròpia porteria, van ser els autors dels altres gols del partit. La derrota del Gavà el fa despenjar-se fins la quarta posició. Ara mateix són líders, amb sis punts d’avantatge respecte la PB Anguera. El Prebenjamí tornarà a la competició diumenge 2 de febrer (8:30 hores) visitant al Catalonia.

Golejada de l’Aleví D per mantenir-se invictes una jornada més
Golejada de l’Aleví D per mantenir-se invictes una jornada més

BENJAMÍ A - CERDANYOLA DEL VALLÈS
Triomf inqüestionable (13-0)

14 partits, 14 triomfs i 150 gols a favor. Aquestes són les espectaculars xifres del Benjamí A en aquest inici de Lliga. Els blaugranes van sumar una nova victòria contra el Cerdanyola del Vallès que els permet liderar la classificació amb 42 punts, set més que la Fundació Unió Esportiva Cornellà, que ocupa la segona plaça amb 35. Guiu Xuclà va contribuir a la victòria amb un pòquer de gols, Ebrima Tunkara amb un hat-trick i Mimoun Azzougouagh, Erik Rodríguez, Oriol Morató, Ruslan Mba i Clifford Nana; amb un gol cadascú fins sumar el definitiu 13-0. El proper partit dels de Juan Antonio Gil serà contra l’Escola Gavà a domicili, diumenge 2 de febrer (14:15 hores).

DAMM - BENJAMÍ B
Derrota en un duel directe (2-0)

Ensopegada del Benjamí B en la seva visita a la Damm (2-0). El partit era de màxima exigència pels de Mario Garcia, que no se’n van sortir en un camp molt complicat. Ara, la Damm iguala els blaugranes en la classificació, i ambdós queden a 9 punts del líder, l’Espanyol, que no va fallar. Els locals van sentenciar el partit en espai molt curt de temps (1-0, min 35; 2-0, min 39). Precisament, els culers rebran l’Espanyol el proper diumenge 2 de febrer (10:30 hores), en un derbi que ha de servir per escurçar distàncies amb el líder.

SANTFELIUENC - BENJAMÍ C
Més líders (2-4)

El Benjamí C agafa avantatge al capdavant de la classificació. El triomf a camp del Santfeliuenc, combinat amb la derrota del Cubelles a casa contra l’Atlètic Sant Just, permet als blaugrana tenir un coixí de vuit punts. Els de David Sànchez van buscar el gol contra un rival de la part baixa però que va resistir durant gairebé vint minuts. Un cop va arribar el primer, obra de Dragos Bivol (0-1, min 19), el Barça va anar per feina. En deu minuts va sentenciar el partit gràcies a la diana de Quim Cárcel (0-2, min 23) i al doblet de Lucas Bernal (0-3, min 25 i 0-4, min 30). El Santfeliuenc va maquillar el resultat amb dos gols que no van fer perillar la victòria blaugrana. El Benjamí C rebrà en la propera jornada al Cubelles, diumenge 2 (12:00 hores). Serà un enfrontament important contra el segon classificat i que pot impulsar encara més al Barça al liderat de la lliga.

BENJAMÍ D - L’HOSPITALET
De les derrotes també s’aprèn (2-5)

El Benjamí D no està passant per una situació agradable a la competició. La derrota contra l’Hospitalet és la tercera consecutiva, que el situa a la sisena plaça amb 25 punts. Els blaugranes van avançar-se al marcador amb un gol de Divine Ikenna (1-0, min 6), però els locals van capgirar el marcador amb els gols d’Unai Sedano (1-1, min 13), Erik Resmella (1-2, min 18), Joan Herrera (1-3, min 22) i Eric Arroyo (1-4, min 27). Els culers van escurçar distàncies amb la diana de Carlos Julián (2-4, min 29); però Resmella va segellar el triomf amb el seu doblet particular (2-5, min 39). El pròxim partit del Benjamí D serà dissabte 1 de febrer (12:00 hores) a domicili contra el Sants.

MOLINS DE REI - PREBENJAMÍ
Empat vibrant (4-4)

El Prebenjamí va fregar la setena victòria de la temporada, però el Molins de Rei va poder rescatar un punt després d’un partit molt entretingut i amb molts gols. Fode Diallo i Gerard Majoral van ser els grans protagonistes de l’enfrontament, amb un doblet cadascun d’ells. Els locals es van avançar però un minut després Fode va igualar el marcador (1-1, min 12). Poc després passaria exactament el mateix: gol del Molins al 23 i resposta imminent dels blaugrana amb la diana de Gerard (2-2, min 24). Els locals es resistien a rendir-se i van tornar a avançar-se. El Barça va aconseguir capgirar el marcador i es va posar per davant per primer cop en tot el partit, però els locals van poder fer el 4-4 definitiu. Els de Dani Segovia són vuitens i buscaran el triomf el proper dissabte 1 de febrer (15:00 hores), contra el Pallejà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut