Objectiu: Mundial Lituània 2020

Objectiu: Mundial Lituània 2020

Fins a set jugadors del Barça disputen el Pre-Mundial amb les seleccions d’Espanya i el Brasil

La lliga de futbol sala s’atura durant quinze dies per la disputa del Pre-Mundial que tindrà lloc el proper estiu a Lituània. Hi participen set jugadors del Barça: Lozano, Aicardo, Juanjo i Adolfo amb la selección espanyola; i Dyego, Arthur i Daniel amb la selecció del Brasil.

Espanya viatja a Sèrbia

La selecció espanyola viatjarà a Sèrbia per disputar la Elite Round prèvia al Mundial amb el calendari següent: Espanya-França (divendres, 1 febrer, 20:30h); Espanya-Ucraïna (dissabte, 2 de febrer, 20:30h); i Espanya-Sèrbia (dilluns, 4 febrer, 20:30h). El seleccionador Fede Vidal ha comptat amb 4 jugadors del Barça: Lozano, Aicardo, Adolfo i el porter Juanjo.

El Brasil juga a casa

Les seleccions de la CONMEBOL (Sudamèrica) disputen el Pre-Mundial en format torneig a la ciutat brasilera de Carlos Barbosa entre el dissabte 1 de febrer i el diumenge 9 de febrer. La Canarinha serà l’amfitriona i s’enfrontarà, en la primera fase, a les seleccions de Perú, Paraguai, Colòmbia i Equador. El seleccionador Marquinhos Xavier ha comptat amb Dyego, Daniel i Arthur. El blaugrana Ferrao també acompanyarà l’expedició tot i ser baixa per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut