Maria Teixidor, protagonista de la jornada ‘Business Women Empowerment’

Maria Teixidor, protagonista de la jornada ‘Business Women Empowerment’

La directiva del FC Barcelona, responsable del Barça Femení, ha participat en la primera trobada de l'any de ‘Business Women Empowerment’, que té com a objectiu contribuir a l'empoderament de les dones en l'àmbit econòmic i empresarial.

Maria Teixidor, secretària de la Junta Directiva del FC Barcelona i responsable del projecte del Barça Femení, ha participat en la trobada ‘Business Woman Empowerment’, on ha abordat el paper de la dona en l'àmbit professional. L'acte ha reunit un important grup d'empresàries i directives de companyies de diferents sectors, davant les quals la directiva del Barça ha repassat la seva trajectòria i la seva experiència al club blaugrana, al mateix temps que ha fet una reflexió sobre les oportunitats i els obstacles als quals s'enfronten les dones en l'àmbit laboral. 

Aquesta ha estat la primera trobada de l'any d'aquesta jornada organitzada per Cinnamon News, que té com a objectiu contribuir a l'apoderament de les dones en àmbits com l'econòmic i l'empresarial.

En aquest marc, Teixidor va destacar l'evolució i l'impuls que ha experimentat el projecte del futbol femení del FC Barcelona i va relatar moments clau dels últims anys com la professionalització del primer equip el 2015, o la primera gira d'estiu conjunta realitzada pels equips femení i masculí del club blaugrana als Estats Units, el 2018, entre d’altres.

Així mateix, la directiva, que també és presidenta del Grup Edelmira Calvetó -el grup de treball creat per la Junta Directiva del FC Barcelona per recuperar la memòria històrica de la dona barcelonista i que porta el nom de la primera sòcia del Barça–, ha volgut recordar aquesta històrica figura per al Club i la labor realitzada en aquests anys per aquest grup de treball.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut