Pau Ribas i Bolmaro, de visita al CEIP Lavínia

Pau Ribas i Bolmaro, de visita al CEIP Lavínia

Tots dos jugadors han visitat aquest dimarts l’escola barcelonina amb motiu de la celebració del dia internacional de l’educació

Pau Ribas i Leandro Bolmaro han visitat aquest dimarts el CEIP Lavínia de Barcelona amb motiu de la celebració, aquest divendres, del dia internacional de l’educació que també promou l’Eurolliga de bàsquet.

Tots dos jugadors, després de presentar-se als nens/es de 8 a 10 anys que han participat en l’activitat, han interactuat amb tots ells i els han remarcat la importància de l’educació i els estudis. Una pilota de bàsquet ha estat el fil conductor de l’activitat i tots els nens i nenes han rebut la pilota i han explicat com es veuen en el futur i quina professió és la seva preferida. Ser jugador professional de bàsquet ha estat la més sol·licitada, però també estudiar Medicina, Informàtica, Biologia, Periodisme, professor de matemàtiques o ser ornitòleg.

Després d’una conversa animada, en què Ribas i Bolmaro han respost els dubtes dels més petits, tots dos han signat una samarreta del primer equip per a l’escola, així com diferent material que s’ha entregat per a ús escolar.

Pau Ribas Bolmaro Lavinia
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut