Thomas Heurtel torna a treballar amb el grup
Ofert per

Thomas Heurtel torna a treballar amb el grup

El base francès, després de cinc mesos allunyat de les pistes, ja s’exercita amb els seus companys

Thomas Heurtel s’ha entrenat per primer cop amb els seus companys aquest dimarts un cop ha rebut l’alta mèdica. En una doble sessió dels de Pesic, Heurtel s’ha reincorporat als entrenaments després de cinc mesos d’absència. I és que el base francès va ser intervingut d’una ruptura parcial del tendó rotulià del seu genoll esquerre.

Thomas Heurtel

El procés de recuperació

I és que Heurtel, que va ser intervingut el passat 12 d’agost, ha tingut diferents processos durant la seva lesió. Durant els tres primers mesos, fins al mes de novembre, Heurtel va fer treball de gimnàs i tractament. Posteriorment, treball a la piscina per reeducar la cursa, combinat amb la màquina anti gravitatòria.

Ja ben entrat el desembre, Heurtel, va començar a fer treball al sorral de la Ciutat Esportiva, així com desplaçaments, salts i tècnica individual a la pista. Finalment, ja en el tram final de la seva recuperació a principis de gener, Heurtel va entrenar-se per període d’una setmana amb el filial, amb el Barça B, per tornar a agafar sensacions i treballar amb contacte.

Finalment, aquest 21 de gener, Heurtel ha pogut tornar a exercitar-se amb els seus companys.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut