El Femení B també és líder

El filial, com el primer equip, obté una gran victòria i referma el seu primer lloc a la Reto Iberdrola

Nou cap de setmana d’aprenentatge a les categories inferiors femenines de futbol. A continuació repassem els cinc partits de Lliga disputats:

Barça B – Madrid CFF (7-2)
El filial segueix pletòric i va sumar la setena victòria consecutiva, fet que li ha atorgat el lideratge de la Reto Iberdrola. El duel se li va posar de cara ben aviat a les de Jordi Ventura i Miguel Lorente gràcies a un gol de Tere Morató, tot just al segon minut, després d’una bonica acció amb Claudia Pina i Carla Armengol. Precisament una oportunista Carla va ser l’autora del 2-0, que va ser retallat per les visitants just abans del descans. A la represa, una incisiva Bruna Vilamala es va apuntar el tercer i posteriorment Paula Gutiérrez el quart. A pilota aturada semblava que les blanques es posessin dins del partit, però uns deu minuts finals de tempesta culer van deixar tres gols més a les arques locals, obra d’Aida Esteve, Pina i Carla. D’aquesta manera, el Barça es manté dos punts per sobre del segon, l’Athletic Club B, i ja en té cinc més que el tercer, l’Eibar.

Món Terrassa – Juvenil-Cadet (1-2)
Tenia una sortida compromesa el conjunt dirigit per Òscar Belis i Pol Grau i va superar-la amb un triomf sofert. També es va avançar al principi amb una diana de Júlia Bartel i va seguir treballant fins aconseguir el segon per mitjà de la mateixa jugadora (min 65). Poc després, un gol local va originar uns instants d’incertesa amb final feliç. Les blaugranes mantenen el lideratge de la Preferent Juvenil amb ple de victòries.

Infantil – Castelldefels (8-0)
De menys a més el quadre que entrenen Jesús López i Miquel Llorens. Fins al minut 36 no va obrir la llauna, però a partir de llavors va ser un vendaval. Emma Gálvez (3), Celia Segura (3), Martina Pubill i Andrea Cano van ser les anotadores. Així, l’equip segueix al capdavant de la Segona Divisió Infantil masculina, amb els mateixos punts que l’Atlètic Sant Just.

Martorell – Aleví E (3-2)
En un partit equilibrat i emocionant fins al final, les de Pablo Álvarez i Berta Prat van caure després d’encaixar dos gols molt matiners. Un doblet de Kautar Azraf va mantenir vives les aspiracions del Barça, que va encaixar la segona derrota a la Segona Divisió Aleví masculina (grup 4) i deixa el capdamunt de la taula amb la màxima igualtat.

Aleví F – FE Cornellà (2-7)
Dins d’una temporada molt valuosa per a la formació de les més menudes en el planter femení a la Tercera Divisió Aleví masculina (grup 54), les de Jaume Comellas i Miriam Gallana van ser derrotades per un rival amb més físic que es va escapar al final del primer quart. Paula Domínguez i Laia Cabetas van signar els gols locals.