Grans victòries del Juvenil B, Cadet A i Cadet B

Grans victòries del Juvenil B, Cadet A i Cadet B

Els equips d’Òscar López i Sergi Milà van resoldre dues sortides molt complicades amb coratge, mentre que el conjunt de Marc Serra es va imposar a la Floresta en una jornada molt positiva al Futbol Formatiu

DAMM CF - JUVENIL B

Reacció de líder (2-4)

El Juvenil B ha sumat el 12è triomf de la Lliga després de vèncer per 2-4 a la Damm. D’aquesta manera, els d’Òscar López es mantenen al capdavant de la classificació amb 41 punts, tres més que el Sabadell, que ocupa la segona posició, amb 38. El partit no va començar de la millor manera: Ashot Kerobyan va obrir la llauna pel conjunt local en l’inici de partit (1-0, min 3). Els blaugranes van capgirar el marcador amb els gols de Joan Gonzàlez (1-1, min 23) i Brian Peña (1-2, min 42). La Damm, va situar les taules al marcador, amb el gol de Marc Fuentes (2-2, min 77); però el Barça va certificar el triomf en els últims instants del partit amb un doblet de Brian Peña (2-3, min 88 i 2-4, min 89), per certificar el seu hat-trick particular. Un partit en què els blaugranes van trobar el premi després de molta insistència. Amb tot, el pròxim partit del Juvenil B serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Nàstic de Tarragona, el diumenge 26 de gener (12:00h).

GIMNÀSTIC MANRESA - CADET A

Quinze de quinze (1-2)

Inici immillorable del Cadet A de Sergi Milà a la Lliga. Quinze partits i quinze victòries els permeten liderar la classificació amb 45 punts, cinc més que l’Espanyol, que és segon amb 40. El partit contra el Gimnàstic Manresa no va ser gens fàcil. Els locals es van avançar al marcador amb un gol de Josep Albauja des del punt de penal (1-0, min 16). Els blaugranes, però, van tenir el caràcter i el coratge suficient per capgirar el partit i endur-se el tres punts després del xiulet final. Angel Alarcón (1-1, min 38) i Jordi Coca (1-2, min 79) van revertir el resultat i van certificar el 15è triomf de la temporada. El proper partit del Cadet A serà a domicili contra l’Europa, dissabte 25 a les 19:30h.

CADET B - LA FLORESTA

Victòria per eixamplar encara més el liderat (2-1)

Els nois de Marc Serra tenien una oportunitat d’or per escapar-se encara més al capdavant de la classificació, i no la van deixar escapar. Els blaugranes rebien La Floresta, tercer classificat del grup 1 de la lliga Preferent, i es van endur el triomf que els permet escapar-se 16 punts per sobre dels tarragonins i 12 per sobre del Cornellà, principal perseguidor. Els culers van posar els fonaments de la victòria ben aviat. Instants després del xiulet inicial, Iker Bravo va avançar el Cadet B (1-0, min 1). El mateix Bravo va ser l’encarregat de doblar l’avantatge i, així, signar el seu doblet particular (2-0, min 35). Els visitants van poder reaccionar i retallar distàncies des dels onze metres (2-1, min 63), però el marcador no es va moure més i els tres punts es van quedar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En la propera jornada, dissabte 25 de gener (18 hores) els blaugranes visitaran el camp del Castelldefels.

UF BASE JÀBAC I TERRASSA - INFANTIL A

Més líders (0-2)

L’Infantil A no va fallar en la seva visita a camp del Jàbac i Terrassa i es va emportar tres punts molt valuosos, ja que l’Espanyol no va passar de l’empat a camp del Segre. Els blaugrana treuen ara tres punts als blanc-i-blaus al capdavant de la classificació. Els de David Sánchez van haver de treballar per guanyar. De fet, el resultat al descans va ser d’empat a zero. Al principi de la segona part va aparèixer Marc Guiu, que amb dos gols va certificar la victòria del Barça (1-0, min 51 i 2-0, min 57). El ‘9’ de l’Infantil A ja en suma vuit aquesta temporada. Els blaugrana rebran el proper diumenge 26 a la Damm, vuitè classificat de la Divisió d’Honor infantil i que no perd des de la jornada 3, havent encadenat cinc triomfs i set empats des de llavors.

INFANTIL B - LA FLORESTA CD

Un gol d’or (1-0)

Triomf treballat de l’Infantil B davant la visita de la Floresta. El conjunt d’Albert Puig es va trobar amb un rival dur de rosegar i que és el segon equip de la lliga que menys gols ha encaixat. Els blaugrana van topar amb la intensitat i la bona col·locació defensiva dels visitants i només van poder marcar un gol en tot el partit. Va ser obra d’Àngel Jiménez (1-0, min 27), que va segellar una nova victòria del Barça que segueix líder amb un punt més que el Gavà, que no va fallar en la seva visita a Tarragona. Dissabte nou duel complicat per als d’Albert Puig, que visitaran el camp de l’Atlètic Sant just, setè classificat i que fa quatre jornades que no perd.

ALEVÍ A - SANT JOAN DESPÍ UE

Victòria i gol 150 (11-0)

Nova golejada de l’Aleví A. Els de Jordi Pérez van vèncer sense problemes al Sant Joan Despí, equip de la part baixa de la classificació. Va ser un triomf plàcid dels blaugrana, que segueixen líders amb ple de victòries i que ja acumulen 150 gols aquesta temporada. Antonio Fernández va fer les dues primeres dianes de l’enfrontament que van servir per encarrilar la victòria. El jugador blaugrana acabaria firmant un ‘hat-trick’. Samakou Nomoko va brillar un cop més amb un pòquer de gols. Albert Vicens, Pedro Rodríguez –amb un doblet- i Roger Casadevall serien els altres futbolistes en veure porteria. L’Aleví A intentarà mantenir la seva imbatibilitat el proper diumenge 26 contra el Sant Cugat a domicili.

mini_2020-01-17_ALEVIAvsStJOANDESPI_30

MOLLET UE CF - ALEVÍ B

Ningú els atura (0-2)

L’Aleví B segueix imparable a la Preferent Aleví. Nova victòria i ja en van catorze en el mateix nombre de jornades. La visita a Mollet es va saldar amb un 0-2 en un duel que va començar molt bé per als d’Èric Campos, que es van avançar al marcador ben aviat gràcies a una diana de Raúl Chirveches (0-1, min 7). Minuts més tard va entrar Pol López des de la banqueta per certificar la victòria blaugrana amb el segon i definitiu gol del partit (0-2, min 21). Notícia positiva a nivell defensiu també, ja que l’Aleví B va mantenir la porteria a zero després de dues jornades encaixant. Amb aquest resultat, el Barça ja és l’equip menys golejat de la lliga. El proper dissabte 25 l’equip rebrà al Sant Cugat.

ALEVÍ C - PRAT AE

Ja en van tretze (5-1)

L’Aleví C segueix sense fallar. Els d’Alejandro Urrestarazu no s’han deixat intimidar per un Prat que arribava en sisè lloc i que havia començat l’any amb victòria. Es va avançar el Barça només començar amb un gol de Michal Zuk (1-0, min 2). Poc després, el Prat va poder igualar el desavantatge i situar un empat a l’electrònic. La igualada va durar uns deu minuts, els que va trigar David Obinna a fer el segon gol blaugrana (2-1, min 14). Arnau Luque (3-1, min 28) i Iu Martínez (4-1, min 30) van ampliar les distàncies i van deixar sentenciat el partit. David Obinna completaria la maneta amb la seva segona diana de l’enfrontament (5-1, min 35). L’equip segueix líder en solitari i el proper dissabte visitarà al Sant Ildefons, últim classificat i que encara no ha pogut sumar cap punt.

PB COLLBLANC SANTS AE - ALEVÍ D

Victòria contundent a domicili (0-8)

L’Aleví D no es relaxa mai. Els jugadors de Pau Moral segueixen amb ganes de victòria i aquest cap de setmana van aconseguir la dotzena que els manté invictes. Els blaugrana van anar per feina i Morifing Siriki, autor d’un ‘hat-trick’, va marcar en la primera jugada del partit. Genís Clua va aplanar el camí amb el segon just abans del 0-3 de Morifing quan només s’havien jugat set minuts. Ismael Ziani –en dues ocasions-, Pedro Demiddi i Joan Inglés van repartir-se els gols abans que Morifing tanqués la golejada amb el vuitè al minut 47. El Barça manté el coixí de sis punts respecte la Penya Barcelonista Anguera. En la propera jornada l’Aleví D blaugrana rebrà al Sant Gabriel dissabte 25 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

SANTFELIUENC FC - BENJAMÍ A

Nova golejada per mantenir el ple de victòries (0-12)

Els de Juan Antonio Gil són imparables. Aquest cap de setmana van sumar la tretzena victòria en el grup 1 de la lliga Preferent, que dominen amb molta comoditat després d’haver comptat els partits per triomfs. Els blaugranes treuen set punts al Cornellà. La darrera golejada, amb una dotzena de gols, va arribar en la visita al Santfeliuenc (0-12). Fins a cinc futbolistes culers van veure porteria; Tunkira Ebrima va ser el protagonista del matx aconseguint un pòquer, Clifford Nana Boadi va signar un hat-trick, Guiu Xuclà es va embutxacar un doblet, i Ruslam Mba i Roc Martínez van aconseguir un gol cadascú. Els locals es van fer en pròpia porta el dotzè i definitiu gol del partit. El Benjamí A rebrà el Cerdanyola del Vallès el proper diumenge 26 de gener en la propera jornada de Lliga.

BENJAMÍ B - VIC RIUPRIMER REFO

Golejada per seguir lluitant (6-0)

El Benjamí B continua ferm en la seva persecució cap al liderat. Nova victòria per evitar que l’Espanyol s’escapi en la classificació. Els blaugrana van ser superiors al Vic i van anotar sis gols per certificar el dotze triomf de la temporada. Inici fort del Barça: Luca Pérez va inaugurar el marcador (1-0, min 9) i Aniol Vila va ampliar-lo tot just després (2-0, min 10). Aquest resultat a favor tan aviat va permetre als de Mario Garcia jugar amb més comoditat. Pol Puigmal (3-0, min 23), Ignasi Bassas (4-0, min 29), Oriol Oliver (5-0, min 37) i Marc Alpha (6-0, min 42) van completar la festa del Benjamí B. Dissabte 25 l’equip visitarà el sempre difícil camp de la Damm, tercer classificat a tres punts del Barça després de la seva derrota contra l’Espanyol. Serà el primer duel del ‘tourmalet’ particular dels de Mario Garcia, que després de la Damm jugaran el derbi.

BENJAMÍ C - IGUALADA CF

Dos punts més d’avantatge (7-0)

Gran victòria del Benjamí C al camp de l’Igualada, quart classificat de la categoria. Els blaugrana van anar amb tot a endur-se els tres punts d’un camp a priori complicat. Golejada que no només els manté al capdavant de la classificació, sinó que els fa més líders. I és que el seu màxim rival, el Cubelles, va deixar escapar dos punts en la seva visita al Corbera. Això permet al Barça tenir un coixí de cinc punts respecte els del Garraf. Dragos Bivol i Iker Nsang amb un doblet cadascú, Lucas Bernal, Piero Ferrari i Darwin Zamora van firmar els set gols del Benjamí C en un gran partit dels de David Sánchez que significa la tretzena victòria en tretze partits. El proper dissabte el Barça visitarà el camp del Santfeliuenc.

SANTA EULÀLIA CF - BENJAMÍ D

Derrota per la mínima (1-0)

Segona derrota consecutiva del Benjamí D. L’equip de Mario Jordano visitava el camp del Santa Eulàlia, conjunt de mitja taula. Els locals en van tenir prou amb un únic gol al minut 12 d’Erik Navarro per derrotar als blaugrana. Tot i els intents per empatar i esgarrapar un punt, el marcador ja no es va moure. El Benjamí D baixa fins la sisena posició de la classificació i es veu superat per la Vila Olímpica Club, que va vèncer en el seu duel. Els de Jordano intentaran retrobar-se amb la victòria en la propera jornada. El Benjamí D jugarà diumenge a casa contra l’Hospitalet Centre Esports, equip que està just per sobre del Barça amb un punt més. Serà doncs un enfrontament important i interessant per als blaugrana.

PREBENJAMÍ - OLESA

Triomf suat (7-5)

Bona victòria dels més petits del Club davant l'Olesa (7-5), rival directe en la classificació. Amb aquest triomf, els de Daniel Segovia acumulen ja tres partits sense perdre i se situen vuitens classificats del grup 2 de la Segona Divisió. El partit va ser un autèntic intercanvi de cops en que el Prebenjamí va controlar durant gairebé totes les fases del partit. Gerard Majoral va ser el màxim golejador blaugrana, amb un hat-trick, ben acompanyat pel doblet signat per Fode Diallo. Aitor Martínez i Pol Jou van completar la llista de golejadors culers. El Molins de Rei, rival dels de Daniel Segovia el proper dissabte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut