Juvenil A - At. Villacarlos: En la línia a seguir (5-0)

Jardí, Gerard amb un doblet, Konrad i Antonio Sola certifiquen el sisè triomf consecutiu dels blaugranes

Nou triomf del Juvenil A després de superar l'Atlético Villacarlos per 5-0. Jardí, Gerard amb un doblet, Konrad i Antonio Sola han certificat el catorzè triomf a la Lliga que els permet tancar una nova jornada al capdavant de la classificació. A més, és el sisè triomf consecutiu dels de Franc Artiga i el quart en què marquen cinc gols.

El Juvenil A ha sortit molt endollat al partit i ha pogut transformar aquesta embranzida en dos gols molt matiners. En la primera acció ofensiva, Jaume Jardí ha obert la llauna caçant un refús des del punt de penal. Tres minuts després, Gerard ha anotat el primer del seu compte particular amb una bona rematada des del segon pal. L'Atlético Villacarlos ha posat la por al cos dels blaugranes amb una centrada enverinada d'Albert Llabres que s'ha acabat estavellant al travesser. Els de Franc Artiga han encaminat el triomf amb el tercer gol: una demostració de qualitat de Gerard en una brillant acció individual.

La banqueta certifica el triomf

Després d'uns minuts de control i domini de l'esfèrica, ha arribat el quart gol dels blaugranes. Konrad, que ha entrat en el segon temps, ha definit de manera brillant amb la cama esquerra una assistència d'Antonio Jesús. Cinc minuts després, Antonio Sola, que també ha entrat en la segona part, ha anotat el cinquè -i el primer del seu compte particular aquesta temporada- culminant una gran acció per sota de les cames del porter visitant per tancar el resultat. Així doncs, el Juvenil A torna a finalitzar la jornada en primera posició i disputarà el proper partit al camp del Lleida Esportiu.

Juvenil A, 5
Atlético Villacarlos, 0

Juvenil A: Pol, Adri, Igor, Jose (Xavi, min 72), Balde (Sola, min 62), Rico, Jaume, Solde, Gerard, Antonio Jesús (álvaro, min 74), Zacarias (Konrad, min 60).
Atlético Villa-Carlos: Pau López, Llabres, Enrique Muñoz, Daniel Vidal, Xavi Costa, Pere Pons, Andreu Seguí (Vilallonga, min 72), Adrià Marín (Triay, min 69), Henares (Riudavets, min 45), Pau Oliver, Rivelón (Sintes, min 74).
Gols: 1-0, Jardí (min 3); 2-0, Gerard (min 6); 3-0, Gerard, (min 27); 4-0, Konrad (min 65); 5-0, Antonio Sola (min 71).
Àrbitre: Bruno Montoro Ferreiro. Ha amonestat amb targeta groga el blaugrana José i els visitants Santiago Rivelón i Andreu Seguí.