Venda d'entrades per al partit al camp del Betis

Venda d'entrades per al partit al camp del Betis

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit de Sevilla del diumenge 9 de febrer, a partir del divendres dia 17 de gener i fins al dia 31 a les 12.00 hores

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Betis i el FC Barcelona, el diumenge 9 de febrer a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla (21.00 h), comença el divendres 17 de gener a les 10.00 hores i finalitzarà el divendres dia 31 a les 12.00 h, o fins que s’exhaureixin les 408 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 49 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant.

Un cop feta la compra no s’admetran modificacions, devolucions i/o cancel·lacions.

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra a sota d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Sevilla, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Per a aquells socis, penyistes o aficionats amb carnet de compromís que vulguin desplaçar-se a Sevilla, FC Barcelona Desplaçaments ofereix un viatge amb avió i una nit d'hotel a un preu de 140 euros per soci i 168 euros per penyistes i carnet de compromís.

PROGRAMA I COMPRA DEL VIATGE

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut